← Tilbage til Indkapslinger, Racks & Cabinets kategori

Verdens mest avancerede industri 4.0 Manufacturing Facility

skærme i stedet for at svejse beskyttelsesbriller

Den nye 250-million-euro Rittal-fabrikken i Haiger omfatter principperne for Industri 4.0.

Det repræsenterer virksomhedens største single investering, der gør det muligt for dem at etablere verdens mest avancerede produktionsanlæg til sine nye kompakte og små kabinetter.

Fabrikens stærkt automatiserede produktionsprocesser - i samarbejde med det nærliggende distributionscenter (GDC) - muliggør sømløs ordreudførelse, der sikrer løbende tilgængelighed af standardprodukter og tilbehør.

Rittal sætter industri 4.0 teori i praksis.

Verdens førende leverandør af løsninger til kabinetter, strømforsyning, klimakontrol og it-infrastruktur (samt tilsvarende software og tjenester) skaber en smart fabrik, der bliver verdens mest avancerede produktionsanlæg til kompakte og små kabinetter.

"Anlægget vil være fuldt ud tilpasset med yderst effektive industri 4.0 principper," siger professor Friedhelm Loh, ejer og administrerende direktør for Friedhelm Loh Group.

"Det nye produktionssted vil også sikre fremtidig konkurrenceevne for vores kunder og vores egen forretning. Den samlede investering på 250 millioner euro er en positiv erklæring med hensyn til den regionale økonomi og 290-jobbet på vores Haiger-anlæg. Vi har helt bevidst besluttet at proaktivt forme fremtiden med de lokale folk, der skabte os, hvad vi er i dag. "

De nye fabriksanlæg dækker 24,000 kvadratmeter gulvplads og vil snart husme mere end 100 højteknologiske maskiner.

Omkring 9,000 AX kompakte og KX små kabinetter vil blive fremstillet hver dag og behandler ca. 35,000 tons stål årligt.

svejseb robotter

Meget automatiseret og problemfrit forbundet: Svejsebroder på Haigerfabrikken.

Fremstilling i en smart fabrik

Udstyret bliver meget automatiseret og producerer individuelle emner, som derefter samles med ekstraordinær effektivitet.

Tidligere var individuelle trin som skæring i størrelse, kantning, svejsning og maling transaktionelle, sekventielle og uafhængige af hinanden. I den nye æra vil alle arbejdere, maskiner og materialer i stigende grad blive integreret i produktionsafviklingssystemet.

Ved afslutningen af ​​processen fusioneres de enkelte samlinger automatisk og en QR-kode anvendes for nem identifikation og videre behandling af kunden.

Både maskiner og håndteringssystemer kommunikerer med hinanden og med højere niveau styresystemer via moderne industrielle 4.0-kompatible kommunikationsnet.

Materialer og komponenter flyttes ved hjælp af 20 automatiserede styrede køretøjer. Emballering, mærkning og overførsel til distributionscentralen styres automatisk. Videnbaserede "læringssystemer" muliggør prædiktiv vedligeholdelse, forebyggelse af fejl og minimering af nedetid.

Automatiseret ordrestyring og opfyldelse garanterer den løbende tilgængelighed af standardprodukter og tilbehør i det nærliggende globale distributionscenter, der skaber en digital-proceskæde fra ende til ende - fra konfiguration og engineering fra kundens side til forsendelse af end- produkt.

En ny verden af ​​arbejde i Haiger

Den nye æra af industriel produktion vil også indvarsle større ændringer for den tilknyttede arbejdskraft.

Der vil være færre anstrengende manuelle opgaver, såsom løft og transport; I stedet vil fokus skifte til kontrol-, overvågnings- og finjusteringsprocesser.

"Erfarne medarbejderes ekspertise og evner er en af ​​nøglerne til succes for smarte fabrikker: Systemer kan kun lære og få intelligens, hvis de bliver undervist systematisk af mennesker," forklarer professor Loh.

Rittal udvikler proaktivt de digitale færdigheder i sin arbejdsstyrke gennem uddannelseskurser, der holdes på Loh Academy.

De nye teknologier vil medføre forbedringer af arbejdsmiljøet som helhed. Haiger-anlægget vil være stille, rent og energieffektivt. For eksempel bliver affaldsvarmen fra den nye maleri genindvindet og genbrugt, fx til affedtning af komponenter eller til opvarmning af fabrikshaller. Effektiv brug af vand er også højt prioriteret. Procesvand forvaltes inden for et lukket kredsløbssystem, hvor det rengøres og genanvendes.

ny rittal plante haiger

Ny Rittal-fabrik i Haiger: Udnyttelse af medarbejderfærdigheder til at skabe og styre en smart fabrik.

Digital værdiskabelse hos kundens organisation

Rittal fremstiller sine nye AX compact og KX små kabinetter på den nye fabrik.

Digital transformation har skabt nye udfordringer med hensyn til produkterne selv, driftsmiljøet og dets tilgængelighed. Rittal har derfor genovervejet og omdesignet dette tilbud i overensstemmelse med industriens 4.0's krav.

Rittal giver effektiv støtte til hele værdikæden til produktion af paneler og koblingsudstyr, fra engineering til bestilling til automatisering. Dens digitale produkt tvilling leverer data af høj kvalitet til hele design-, konfigurations- og fremstillingsprocessen. Denne tilgang til det nye AX- og KX-område afspejler de vellykkede lanceringer af Blue e + køleenhederne og VX25 large baying kabinetter.

Digital transformation er afgørende for virksomhedens succes

Haiger-anlægget er en pilot for real-world implementering af Industry 4.0 og vil fungere som en rollemodel for Rittals internationale operationer.

Det vil også være en pioner og reference for Rittals egne produkter og tjenester med hensyn til det industrielle internet af ting (IIoT).

Blue e + køleenheder øger energieffektiviteten yderligere og integreres i overvågnings- og energistyringssystemerne via IIoT-grænsefladen. Hele maskinparken leverer permanent data fra styresystemet og de aktuelle driftstilstande.

Produktionssystemer i den nye fabrik leverer en løbende kilde til brugbare data om deres driftsstatus. Fremover vil disse oplysninger blive indsamlet af et on-site-datacenter og analyseret ved hjælp af kraftige applikationer udviklet af søsterselskabet Innovo.

Yderligere oplysninger på www.rittal.co.uk og www.friedhelm-loh-group.com eller på kvidrerittal_ltd.

Rittal Ltd

Vi leverer kabinetter, strømforsyning, klimakontrol, it-infrastruktur og software og service.

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link