← Tilbage til Pumper kategori

WMFTG tilbyder optimal måde at matche slangemateriale på på pumpede væsker

NR og NR Endurance prøvepakke foto 2 [4]

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) tilbyder nu en unik måde at tilpasse Bredel slangemateriale til den aktuelle væske, der pumpes, en aktivitet, der, hvis den er gennemført korrekt, har vist sig at reducere omkostningerne. WMFTG har stillet til rådighed fem nye slangemateriale nedsænkningspakninger til Bredel og APEX pumpebrugere, et træk, der anses for at være en industri først.

Optimeret pumpens levetid og effektivitet afhænger af valg af det rigtige slangemateriale i hårde væskehåndteringsapplikationer. Tilpasning af peristaltisk slangemateriale til pumpet fluid kan reducere nedetid, reducere produktionsomkostninger og spare energi i pumpning, der involverer viskøse og slibende væsker.

Bredel pumpe brugere kan nu vælge det rigtige kemisk kompatible slangemateriale, hvilket sikrer lang slangetid, repeterbare strømningshastigheder og større oppetid i deres proces.

Hver Bredel slange har en præcisionsbearbejdet naturgummi ydre, med mellemliggende sammensatte lag, bundet af flere nylon ledningsforstærkninger for at give styrke og fleksibilitet. Det er dog det vigtige indre slangemateriale, der skal vælges for at matche væsken. Bredel slangebore materialer omfatter NR, NR Endurance, EPDM, NBR / NBR for fødevarer, F-NBR og CSM, og hver har sine egne egenskaber for slidstyrke, sammen med forskellig egnethed til olier og fedtstoffer, syrer, alkoholer, stærke oxiderende produkter og mange andre stoffer.

WMFTG-prøvepakker bærer komplette slangematerialedata, herunder temperaturbestandighed, samt instruktioner til nedsænkningstest.

Pakkerne er et andet skridt for at styrke styrken af ​​Bredel peristaltiske slangepumpeområde og WMFTGs garanterede support til kunder i alle faser af pumpe- og slangevalg i miljø-, fødevare- og drikkevare-, kemi-, minedrift og anden procesindustri.

www.wmftg.com

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link