← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Hvorfor stjernerne har tilpasset sig til kontinuerlig behandling i medicinalindustrien

Magnetrol

Ian Shott er formand for BPE, en af ​​Storbritanniens førende inden for design af teknisk proces. Her udforsker han, hvorfor kontinuerlig forarbejdning ser en sådan stigning i popularitet inden for den farmaceutiske sektor.

I årtier har udgifterne til lægemiddelfabrikation været lave sammenlignet med afkastet på nye patenterede receptpligtige lægemidler. Dette landskab ændrer sig imidlertid - ikke mindst på grund af patentklippet i det sidste årti - og omkostningen for varer til større lægemidler er i stigende grad under lys.

For at vokse deres forretning og på baggrund af stærkere regulerede udviklede markeder og mere omkostningsfølsomme udviklingsmarkeder er der et større behov for at reducere omkostningerne. Og selvom industrien traditionelt har været risiko (og derfor ændrer) averse, er tiden nu inde til mere avanceret procesforståelse, måling og kontrol. Den resulterende tendens er et skridt mod kontinuerlig behandling.

For at en branche skal udvikle sig skal du have både innovation og mulighed. Teknologi, sted, holdning og æra skal alle sammen for at ændringer skal ske, og det er præcis, hvad vi nu ser med kontinuerlig behandling i lægemidler. Hele forsyningskæden er tilsluttet medicinalindustriens behov for ændring. Nu, hvor det erkendes, at der er behov for et grundlæggende skift, ser vi en følgeskab af appetit for at låse den næste teknologibølge op.

Vi oplever en ny følelse af åbenhed og vilje blandt virksomheder i pharma-forsyningskæden til nu at skabe nye teknologier, der vil fremskynde og intensivere produktionen og dramatisk øge effektiviteten og dermed reducere omkostningen af ​​varer. Blandt dem er BPE, som er en af ​​de førende virksomheder inden for kontinuerlig forarbejdning og har hjulpet en række virksomheder med at flytte fra batch til kontinuerlig i de senere år.

Derudover ser vi bioteknologiens fremskridt og evnen til at konstruere organismer til at producere meget stereospecifikke enzymer. Brug af konstruerede enzymer kan reducere antallet af behandlingstrin markant og dermed forenkle den overordnede syntesevej.

Disse to fremskridt, når de kombineres, er ekstremt magtfulde. Den ene kan bruges til at reducere antallet af stadier under produktionen, og den anden kan bruges til at fremskynde fremskridt gennem disse stadier.

At foretage en så markant ændring i produktionen kan forståeligt nok være et skræmmende udsigt for farmaceutiske virksomheder. Når alt kommer til alt er dette en branche, hvor forsinkelser eller kvalitetsproblemer er meget dyre, og ny teknologi og procesændring indebærer risici, der skal forstås, styres, formindskes, minimeres eller fjernes.

At have evnen til at modellere og designe en ny kontinuerlig proces iterativt er derfor et vigtigt skridt i at øge forudsigeligheden af ​​resultatet, og det er præcis, hvor BPE hjælper sine kunder. BPE har adgang til de nyeste innovative modelleringsteknikker, der maksimerer forudsigeligheden og dermed minimerer risikoen.

Disse modelleringsteknikker i kombination med kontinuerlig behandling kan skabe meget mere pålidelige og effektive procesopdeling.

Veletableret kontinuerlig procesdesignmetodologi er blevet meget forbedret gennem digitalisering og maskinlæringsalgoritmer for at forbedre nøjagtighed og forudsigelighed. Men det er ikke kun medicinalindustrien, der høster fordelene. Dette har langt større virkning.

Industriens vilje til at omfatte kontinuerlig forarbejdning har haft en ringvirkning, og nu bruger andre industrier, såsom fine kemikalier og kosmetik, også.
Med fordelene, herunder større effektivitet, renere og grønnere behandling, forbedret kvalitetskontrol, reducerede omkostninger og reduceret risiko, er det et utroligt spændende udsyn, at endnu flere brancher snart kan omfavne brugen af ​​kontinuerlig behandling med en konsekvens samfundsmæssig fordel.

En gratis whitepaper om den seneste udvikling inden for kontinuerlig behandling er tilgængelig at anmode om online på www.bpe-ds.com

BPE Design og support Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link