← Tilbage til emballagekategori

Hvorfor Shrink Wrap? Et kig på fordelene

hvorfor skrump wrap

Krymp wrap er en form for indledende beskyttelsesemballage, der anvendes i mange brancher. Det primære formål er at beskytte varer ved at forsegle dem. Selve pakken er lavet af polymer plast. Den er pakket rundt om produktet eller boksen for at give total dækning. Derpå påføres varme op gennem plasten, hvilket får den til at krympe i størrelse, forsegling af produktet. Processen skaber en stærk tætning og reducerer det rum, produktet kræver inden for emballagen eller leveringsboksen.


Her er nogle af fordelene ved at bruge shrink wrap i din virksomhed.

Produktbeskyttelse

Ved brug af krympepapning beskytter den produktet mod ekstern skade. En produktboks med sit blanke salgsfremmende billede vises ofte ubemærket på detailhyllen. Skulle produktet blive beskadiget på grund af snavs, støv, fugt eller anden forurening, anses produktet øjeblikkeligt for mindre end dets detailpris.

Plastforseglingen ved brug af krympepapning holder produktet i den bedst mulige tilstand, også under transport. For virksomheder, der er bekymrede over den ekstra tid, det tager at individuelt krympe pakker hver vare ved hjælp af en krympe wrap maskine Hurtigt fremskynder processen ved at automatisere den. Douglas har årtiers erfaring med at producere automatiserede løsninger til produktionslinjer og lagre, så dit hold er i sikre hænder med dem.

Sejhed

Når plastmaterialet er opvarmet, formes det til en krympet form, der holder formen særlig godt. Wrap giver sin egen struktur, der danner en beskyttende skal over, hvad den dækker. Dette viser sig langt mere holdbart end mange andre emballageindstillinger, som enten ikke holder op eller tilføjer betydelig ekstra vægt, hvilket øger forsendelsesomkostningerne væsentligt.

Minimal ekstra plads brugt

Shrink wrap selv er tynd. I modsætning til bobleplader, pap eller andre beskyttende indpakningsløsninger, der er blevet prøvet før, tager plastfolie op i minimal plads. Ikke kun fordi det er tyndere, mens det stadig har god stivhed, men det danner også sig omkring produktets emballage uden at fylde det op eller polstere det.
Det er også muligt at bruge wrap'en til at holde en samling mindre produkter sammen, såsom et bundt af vandflasker eller andre individuelle genstande, der sælges som en pakke.

Tampering er tydelig

For varehuse, der udsender eller modtager varer og pakker dem ud, reducerer krympe wrap med det samme. På grund af plastik, som kondenserer ned og tætner produktet ind gennem varme, når det påføres det, er det ikke muligt at blande indholdet uden at være meget tydeligt.

Uanset om der sendes fortrolige papirer, medicin, der ikke bør manipuleres med eller fødevarer, skal alle ankomme i samme tilstand og måde, som de var beregnet til. Derfor arbejder brugen af ​​krympepapir effektivt for at gøre manipulering sværere for at opnå og indlysende at opdage.

Mens shrink wrap ikke er en ny emballage teknologi, der er opfundet i 1975 i Italien, er den stået tidstesten, fordi dens anvendelighed i dag endnu ikke er overskredet. Det er overkommeligt, effektivt og let, hvilket gør det ideelt som en emballage løsning.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via