← Tilbage til Enviro Monitoring, Recycling & Wastewater kategori

Måling af vandkvalitet ved hjælp af den opdaterede Ponsel Odeon

Odeon OPTOD_1

Bell Environmental er glade for at kunne tilbyde deres nye brugervenlige robuste IP67 vandkvalitetsmåler kaldet Odeon. Odeon-serien er designet til at give slutbrugeren et yderst fleksibelt avanceret system til mennesker, der arbejder inden for vand- og spildevands-, miljø-, landbrugs- og produktions-, mad- og drikkevarer, hvor instrumentering er en del af en afgørende proces.

Denne måler kan acceptere alle digitale sensorer fra Ponsel DIGISENS-serien og give øjeblikkelig aflæsning for dem alle. Sensorindstillingerne inkluderer pH, ORP, konduktivitet, opløst ilt, turbiditet, TSS og slamniveau. Disse sonder er alle klar til brug og leveres med et fabrikskalibreringscertifikat. Deres kalibreringshistorik logges inden for dem og kan til enhver tid gennemgås gennem Odeon-måleren.

Hver sensor kan tilbydes i flere længder, hvilket giver mulighed for endnu mere fleksibilitet; 3m, 7m, 15m og enhver længde op til 100m kan bygges kunde til din applikation. Dette gør disse sensorer velegnede til, når man måler vandkvaliteten i områder, der er svære at nå, f.eks. Borehuller eller brønde.

Fire aflæsninger på én gang

Odeon-måleren fås i to forskellige modelltyper; en enkelt kanal model kaldet Open One Line og en model kaldet Open X Line. Open X Line gør det muligt at tilslutte op til to sensorer ad gangen.

Open X Line-modellen, når den er koblet med et Y-kabel, kan også give brugeren mulighed for at oprette forbindelse til 4-sensorer til en enkelt Odeon-enhed. Alle disse drives direkte fra Odeon-håndholdte meter med datalogning inden i dem, som derefter kan downloades til en pc og eksporteres til programmer som excel til yderligere dataanalyse.

Alle Odeon digitale sensorer har også deres kalibreringsoplysninger på deres sensor. Dette betyder, at sensoren kan udskiftes mellem Odeon-enheder uden at skulle bekymre sig om genkalibrering.

Praktisk brug af Odeon Kit

Mulighed for autonom drift

Mens Odeon primært er designet til brug som en håndholdt måler, giver enheden også muligheden for kortvarig autonom drift. For eksempel med to tilsluttede sensorer, der kan læse hvert minut af måleren tilbage i op til ti dages dataindsamling i marken. Forbindelserne til sensorerne er vandtætte ved hjælp af et Clic-LocTM-stik
Et specielt udvidet sæt til udvidet batteripakke tillader måleren at være indkapslet i et vandtæt IP67 etui og inkluderer et ekstra batteri. Disse er begge genopladelige og leveres med opladningskablet i sættet. Dette muliggør dataindsamling autonomt i op til 1 måned.

Photometer mulighed

Odeon kan acceptere alle Digisens-sensorer, der tilbydes af Ponsel, men det har også muligheden for at acceptere en enhed kaldet Photopod. Photopod er et mikroprocessorbaseret fotometer med LED-teknologi, der specifikt bruges til vandanalyse og kan ikke findes andre steder på markedet. Det tilbyder 50-parametre målt ved fotometri og 10 ved hjælp af fysisk-kemisk teknologi. Hver parameter har sin egen reagens eller tablet, der skal tilføjes til den definerede vandkvalitetstest, der skal udføres. Photopod-mikroprocessoren har en enestående loggerkapacitet, der gør det muligt at træffe 100,000-foranstaltninger. Alle disse funktioner gør det praktisk til både felt- og labarbejde. Det har fleksibiliteten til at måle parametre, der kræver måling i marken, og dem, der kan udføres i laboratoriet.

Dette alsidige instrument kan bruges til forskellige applikationer og kan måle et stort antal forskellige parametre, der er forbundet med vandkvalitet.

For mere information om Ponsel Odeon-måleren bedes du kontakte Bell Environmental via e-mail [Email protected] eller ring 01280 817304.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link