← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Ny affaldsreducerende, tredobbelt lane, metalblæser med flere blænder tager centret

Ny affaldsreducerende, tredobbelt lane, metalblæser med flere blænder tager centret

At PPMA 2017, stand A42, Fortress Technology will unveil how metal detection sensitivity accomplished by its multi-aperture innovation can deliver optimal food safety whilst helping to eradicate false product rejects. Factory food waste is a huge issue. Yet, choices about production equipment, including metal detection and other quality control, can impact the 1.9 million tonnes* wasted annually by the UK food supply chain. WRAP estimates 1.1 million tonnes of this is avoidable, valuing it at £1.9 billion and attributing almost 90% to manufacturing.

Formering af fortidsdisplayets midterstykke er den første britiske live demonstration af selskabets nye affaldsreducerende, tredobbeltslange metaldyser med flere blænder. I stedet for at kanalisere flere baner gennem en enkeltmetal detektor er en Stealth metaldetektor monteret på tværs af tre transportbånd. Hver transportør har sit eget BRC-godkendte afvisningssystem. Dette sætter en stopper for, at en hel række gode produkter afvises og spildes, hvis et forurenet produkt identificeres på en linje.

"I en 5-banekonfiguration svarer dette teknisk til en 400% reduktion i falsk afvisningsaffald," fremhæver Phil Brown, Faste europæisk salgsdirektør. Pålidelige industrioverslag sætter årlige omkostninger pr. Produktionstransportør linje med falske afslag på op til £ 14,000 afhængigt af omfanget af problemet. Ved at kombinere det fysiske affald med gentagne maskinstop, hævder Phil, at dette er en konservativ figur.

Ved at have en dedikeret blænde på hver bane, der måler 175mmx75mm, betyder det også, at det kan registrere endnu mindre metalpartikler af alle typer, ned 0.7 mm jernholdigt, 0.7 mm ikke-jernholdigt og 1.4 mm rustfrit stål. Desuden klare de mindre åbninger bedre med orientering og produkteffekt, hvilket igen reducerer sandsynligheden for, at falsk produkt afvises, samtidig med at der sikres et mærkeomdømme for fødevareproducenter.

Med Contact-datasoftware til fjernopkald, optimerer multi-laneenheden også gulvpladsen på fabrikken. Dette var tilfældet med en tvillingbane version, der for nylig blev installeret af hollandsk bager Borgesius, hvor transportørernes nærhed gjorde det logistisk umuligt at indsætte to metaldetektorer.

Inspektion af 3,600-brød p / h, Borgesius Plant Manager Mr. Boneschansker udtaler: "Vores metrologiske metaldetektor gør det muligt for os at opfylde de strenge forhandlerkoder for praksis i hele Europa og har vist sig pålidelige og nemme at betjene."

Slutbrugerne kan spare op til 50% af det rum, der kræves af de enkelte metaldetektorer, plus omkring 17% af installationsomkostningerne. Med mere end et system til vedligeholdelse og styring på længere sigt forbedrer multi-aperture-enheden de samlede ejeromkostninger (TCO) med over 65% under hensyntagen til reducerede vedligeholdelses- og reservedelsbehov.

Ved siden af ​​triple-lane-systemet fremviser Fortress tre andre vigtige applikationer på sin PPMA-stand. De omfatter en Stealth pipeline metal detektor udstyret med ny Halo2 automatisk testteknologi, en hældningsfodens tyngdekraftsmetalletektor plus et horisontalt Interceptor-transportsystem, der bruger samtidig multi-frekvens teknologi til at optimere følsomhed og inspektions ydeevne på notorisk vanskelige våde og ledende produkter som kød , Mejeri, færdigretter og bageriprodukter.

For en fuld demonstration, besøg Fortress Technology, Stand A42.

* Handlingsprogram for affald og ressourcer (WRAP) Kvantificering af fødevareoverskud, affald og beslægtet materiale i EU Forsyningskæde rapport

T + 44 (0) 1295 256266
E [Email protected]
W www.fortresstechnology.co.uk

Fortress Technology (Europe) Ltd

Vi er en førende designer og producent af "Phantom" & "Stealth" mærkevaredetektionssystemer til en bred vifte af markeder for at tilfredsstille både kunde- og forhandlerkoder, herunder BRC.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.