← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

VinylPlus Sustainability Forum 2019: Hurtigere Innovation

VinylPlus

'Accelerating Innovation' er temaet for det syvende VinylPlus Sustainability Forum, der vil udforske nøglefordele for innovation, der støtter PVC-industriens mål inden for den cirkulære økonomi, når repræsentanter fra hele værdikæden mødes i Prag, Tjekkiet i maj 9th og 10th 2019.

Organiseret af VinylPlus®, den frivillige forpligtelse til bæredygtig udvikling af den europæiske PVC-industri, vil 2019 Forum fokusere på den rolle, innovationen kan spille i sektorens evne til at levere fremtidig økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed.

Det to-dages 2019 Forum er en eventuel oplevelse for VinylPlus-medlemmerne og deres interessenter at dele indsigt i, hvordan teknologiske innovationer understøttet af digitalisering ændrer PVC-industrien og dens tilgang til bæredygtig udvikling.

Udtalte talere fra Europa-Kommissionen og Parlamentet, Tjekkiet, Miljøministeriet, FN, NGO'er og den akademiske verden vil blive med industri- og markedseksperter til at tage fat på drivkraften bag innovation og bæredygtighed i plastindustrien.

Med omfattende taler, paneldiskussioner og interaktiv debat dækker det omfattende program omfattende emner fra løbende fremskridt inden for områder som PVC-produktkonkurrenceevne, anvendelse af genbrug og produktdesign til, hvordan byggesektoren tilpasser sig til digitale tidspunkter .

For det foreløbige program og online registrering gå her

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via