Vilkår og Betingelser

Generelt

Dette websted drives af Passfield Business Publications Ltd, og stilles til rådighed på følgende vilkår og betingelser. Ved at bruge dette websted, du anerkender disse vilkår og betingelser, som skal fortolkes i henhold til lovene i England.

Licens

Passfield Business Publications giver dig en ikke-eksklusiv licens til at tilgå og bruge indholdet af dette websted til dine personlige formål. Du må ikke re-producere en del af det, som er indeholdt på det til kommercielle formål.

Du accepterer, at materiale på denne hjemmeside tilhører Passfield Erhverv Publications Ltd Ved at bruge dette site det ikke give dig nogen ejendomsret til sådanne materialer.

Databeskyttelse

Passfield Erhverv Publications Ltd s brug af oplysninger, som du er underlagt vores fortrolighedspolitik.

Web site tilgængelighed

Passfield Erhverv Publications Ltd kan til enhver tid foretage ændringer i eller trække dette websted eller nogen del af det.

Ansvarsbegrænsning

Passfield Business Publications udelukker alle garantier, udtrykkelige eller stiltiende i forbindelse med denne hjemmeside. Dette omfatter, men ikke alene enhver underforstået garanti for, at oplysninger, den har, er korrekte for aktuelle eller er egnet til et bestemt formål. Passfield Erhverv Publications Ltd er ikke ansvarlig for tab eller skade som følge af brug af eller manglende evne til at bruge dette web-site.

Mens vi bestræber os på at holde vores hjemmeside tjeneste up-to-date og virus-fri, gør vi ingen erklæringer eller garantier af nogen art, udtrykkelige eller stiltiende, om fuldstændighed, nøjagtighed, pålidelighed, egnethed eller tilgængelighed med hensyn til hjemmesiden eller information, produkter, tjenester eller relateret grafik indeholdt på hjemmesiden til ethvert formål. Enhver tillid du placerer på sådanne oplysninger er derfor strengt på egen risiko.

Under ingen omstændigheder vil vi være ansvarlig for tab eller skade, herunder uden begrænsning, indirekte eller afledte tab eller skade, eller tab eller skade, der måtte opstå fra tab af data eller fortjeneste, der udspringer af eller i forbindelse med brugen af ​​denne hjemmeside.

Passfield Business Publications Ltd fraskriver sig ethvert ansvar og erstatningspligt, dette inkluderer uagtsomhed i forhold til indholdet af eventuelle eksterne sider denne hjemmeside besidder links til.

BLI MED 5,000 + MARKEDSFØRER, VIRKSOMHEDSAGERE OG AGENTSPERSONALE

Abonner på Guys Bi-månedlige 'Hvad kommer op'E-nyhedsbrev til;

  • Nyheder om hvert udgave af PII
  • Nyeste sladder om hvad vi skal gøre
  • Særlige tilbud og tilbud
  • Interessante nyheder om alle ting 'markety'
  • Lyshjerte sjov og nyheder om 'Guys liv'
  • Dette felt er til validering og bør overlades uændret.

Bemærk venligst, at kun e-mail-adresser vil blive accepteret (eventuelle gmail, outlook osv. E-mails vil blive slettet)


Annonce med os

PII Media Brochure Cover 2019