← Tilbage til din meningskategori

Fremstillingsindustrien er stadig udsat for cybersikkerhedstrusler

Fremstilling af cybersikkerhedstrusler

På grund af en generel mangel på investering i cybersikkerhed, men en voksende afhængighed af moderne teknologi er fremstillingssektoren en af ​​de mest sårbare og målrettede industrier. Faktisk er det anden kun til sundhedsvæsenet vedrørende cyberangreb.

Det ville være nemt at pege på skylden ved fremkomsten af ​​teknologier som store data, cloud computing og IoT, men sådanne krav ville blive forkert placeret. Mens cybersikkerhed er en voksende bekymring for alle industrier på grund af udviklingen af ​​disse moderne teknologier, er fremstillingen et af de få, der har sådan et alvorligt problem.

Moderne teknologier er målet

Omkostningerne ved cyberkriminalitet til virksomheder i det nuværende landskab er forventes at nå $ 6 billioner årligt. Med angreb nu fokuseret på smarte hjem, lokale netværk, mennesker, jernbaner og endda kommercielle industrier - strømnettet er et stort mål. Du mener bedre, at industrielle teknologier - der nu bruger skyen, mobil og fjernsupport, dataanalyser og trådløs forbindelse - er inkluderet i denne liste.

IoT-sensorerne og enhederne, selvom de tilbyder utrolige praktiske oplevelser, bliver mere og mere et mål. 2016s største nogensinde Distributed Denial of Service eller DDOS-angreb - der tog ned snesevis af store websteder i USA, herunder Netflix, Twitter og Reddit-gjort brug af Mirai botnet.

I modsætning til tidligere eller almindelige botnets anvendte Mirai botnet brugen af ​​IoT og tilsluttede enheder. Ting som tilsluttede tv'er, apparater og endda routere blev brugt til at bringe det målrettede netværk på knæ.

Problemet er, at de fleste IoT-enheder ikke er designet med sikkerhed i tankerne. De har ikke et stærkt eller sikkert fundament, hvilket gør dem nemme at korrupte og udnytte. Mirai botnet lavede brug af tilsluttede enheder, fik adgang via standardadgangskoder og administrative konti, der ikke blev ændret.

Fabrikationsanlæg er mere i fare

Strukturen i fremstillings- og udviklingsbranchen sætter den i en endnu større risiko end de fleste andre sektorer. Du ser, alt er produceret massivt, med autonome systemer og hardware, der udfører hovedparten af ​​arbejdet.

Du lægger en ordre med forskellige specifikationer, og udstyret håndterer resten. Men hvis hardwareen nogensinde bliver kompromitteret, ville det være utrolig dyrt og farligt for næsten alle. Selv en mindre indstilling eller præstationsændring kan have alvorlige konsekvenser.

Forestil dig at skulle smide eller fjerne en hel dag eller uger, der er værd at producere, fordi hackere ændrede en simpel mulighed. Du kan endda være tvunget til at tilbagekalde produkter senere ned langs linjen på grund af et lille præstationsskifte.

Hackere og botnets kan få adgang til disse systemer gennem en række sårbarheder og huller og lave de dyre ændringer, der forårsager kaos på selv de mest succesrige organisationer i branchen.

Intellektuel ejendomsret er også i fare

En anden voksende bekymring i branchen er intellektuel ejendomstyveri. En Kaspersky Lab Survey afslørede 21 procent af producenterne havde deres immaterielle ejendom stjålet som et resultat af en sikkerhedsbrud.

Gennem phishing, udpressning og en række overvågningsværktøjer kan smarte hackere få adgang til personlige konti inden for et netværk. De er klogt designet social engineering angreb, med det formål at afstå meget følsomme personlige eller virksomhedsoplysninger. Stolte IP'er under brud bliver stadig mere almindelige for moderne angreb, og informationen kan bruges til dig senere.

Dette kræver konstant årvågenhed på alle fronter. Du vil gerne indlejre sikkerhed i alle processer, systemer eller netværk og bruge det som et fundament. Du vil også gerne uddanne og træne dit personale om fælles sikkerhedsforanstaltninger, for at sikre, at de ikke er de uvidende deltagere i et brud eller angreb.

Der er en professionel cybersecurity-mangel

Ved udgangen af ​​2017 vil der være mangel på 1.5 millioner cybersikkerhed fagfolk globalt. I USA alene vil 209,000 stillinger forblive ufyldte. Dette er alt trods en stigning i cyberangreb og data brud.

Mange organisationer og virksomheder vil kæmpe for at udfylde deres cybersikkerhed og professionelle udviklingshold, hvilket skaber en endnu højere risiko for berørte netværk og systemer.

Det betyder at ja, en arbejdstagerbrist viser sig at være et af de største - om ikke det største - problem i øjeblikket i fremstillingsindustrien. De tilsluttede værktøjer og udstyr, der anvendes i branchen, er utrolige niche, der ofte kræver direkte træning og fortrolighed, så du ikke bare kan bringe nogen til at gøre arbejdet. Hvis hver anden industri oplever en mangel, står det for, at fremstillingen bliver ramt hårdest.

Der er en trickle-down effekt

Ifølge US Department of Homeland Security (DHS), a særligt velorganiseret angreb på dele af fremstillingsindustrien kunne påvirke forskellige sektorer og forårsage kaos på vigtige funktioner på nationalt plan.

Med andre ord bruger mange andre sektorer produkter og genstande, der er skabt i den moderne fremstillingsindustri, herunder de nødvendige infrastrukturer. Ved at forstyrre fremstillingsprocessen kan hackere effektivt forstyrre mange andre områder af nationale operationer.

Gør sikkerhed en prioritet

Forestil dig en enorm, systematisk nedlukning af alle operationer og yderligere industrier, simpelthen på grund af en data brud eller cyberattack på et fremtrædende produktionsanlæg. Det kan og muligvis ske, hvorfor sikkerhed er en bekymring nu mere end nogensinde.

Det er på tide at begynde at arbejde hen imod en generel forbedring af sikkerhed og beskyttelse i branchen, før det er for sent.

Megan Ray Nichols

http://www.schooledbyscience.com

Megan Ray Nichols er freelance science skribent og redaktør af Schooled By Science, en blog dedikeret til at nedbryde nuværende komplekse videnskabelige diskussioner i folkemusik. Megan nyder explor

Læs fuld bio

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Gå ikke glip af et enkelt synspunkt!

Process Industry Update Enewsletter

- Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret med de seneste nyheder og begivenheder, produkter, tekniske artikler og synspunkter

Send mig gode ting

Tilføj dit synspunkt

Bliv en tanke leder

- Forbedre din troværdighed, øge mærke anerkendelse og øge dit omdømme som en vigtig influencer i branchen

Find ud af mere

wolfson korte kurser 2019