← Tilbage til din meningskategori

Smart Manufacturing: Hvad du behøver at vide, før det er her

Smart Manufacturing

Smart fremstilling kan lyde som det nyeste branchens buzzword, men det har potentialet til at forme hele fremstillingsindustrien i det næste årti eller deromkring. Lande over hele verden planlægger at vedtage smart fremstilling som en måde at styrke deres eget hold på branchen. Lad os tage et kig på smart fremstilling og hvad du behøver at vide, før det bliver almindeligt.

Mere...

Hvad er Smart Manufacturing?

Den grundlæggende fremstilling er brugen af ​​IoT-enheder i industrien, men der er meget mere end det. Konceptet smart fremstilling består af 4 hovedstolper:

  • Smart Factory: Blanding af data og fysisk produktion for at eliminere ting som nedetid og produktfejl.
  • Industri 4.0: En perfekt sammenlægning af computere og automatisering, med potentialet for computere udstyret med læringsalgoritmer, der i sidste ende kunne lære at rette deres egne fejl.
  • Digital Manufacturing: Brug 3-D rendering til direkte hjælp til oprettelse og fremstilling af nye produkter.
  • IoT / IIoT (Industrial Internet of Things): Stole på interne og eksterne netværk med et net af indbyrdes forbundne maskiner. Også kendt som intelligente enheder, refererer IIoT til de specifikke typer IoT-enheder, der anvendes i fremstillingsindustrien.

Smart fremstilling er stort set det første skridt i retning af at udnytte denne teknologi til at gøre din fabrik, butik eller forretning mere effektiv og effektiv. Hvad skal du vide, før denne praksis bliver en integreret del af fremstillingsindustrien?

Du behøver ikke at udskifte dit eksisterende udstyr

Vi ved alle, hvor dyrt det kan være at erstatte et eksisterende udstyr, især hvis den hardware er ny og endnu ikke har betalt for sig selv. Heldigvis har sindene bag smart fremstilling overvejet denne kendsgerning. Du behøver ikke købe nyt IoT-aktiveret udstyr for at drage fordel af det. Du kan eftermonter dit udstyr at gøre det IoT-kompatibelt uden at erstatte hele enheden. Dette gør overgangen til smart fremstilling meget enklere og betyder ikke, at tømmer din virksomheds coffer for at holde trit med industriens skiftende ansigt.

Det gør arbejdspladsen mere sikker

Arbejdspladsskader i fremstillingsindustrien er faldende, men skader opstår stadig igennem året. Indførelsen af ​​IoT og smart fremstilling kan i det væsentlige tage medarbejdere ud af branden ved at bruge robotteknologi og netværkshardware til færdiggør de farligste og skadeligste job på fabrikken gulvet.

Og bekymre dig ikke - det er ikke tilfældet med at erstatte arbejdere med robotter. I stedet er det en måde at holde dine medarbejdere trygge, mens de er på jobbet. At fuldføre jobbet er vigtigt, men det gør også dine medarbejdere skadelige.

Hvordan kan jeg vedtage smarte fremstillingsmetoder?

Når du har forstået smart fremstilling og hvordan det kan gavne din virksomhed, kan du begynde at inkorporere det i dit eget lille hjørne af branchen. Her er et par tips:

  • Indsamle. En af de største ting, du skal bruge, når du begynder at overgå til smart fremstilling, er data. Hvis du ikke allerede indsamler og gemmer alle dine data, skal du starte nu. Når du først har samlet en god database, kan du begynde at anvende predictive analytics, som tager massen af ​​data, du har samlet og anvender prædiktive algoritmer til den. Du kan finde tendenser, forudsige industriændringer og bedre afgøre, hvilke dele af din fremstillingsproces der vil være gavn af introduktionen af ​​smart fremstilling.
  • Arbejde fra toppen ned. Uanset hvilken del af fremstillingsindustrien du arbejder i, vil smart fremstilling kræve en investering og muligvis en massiv revidering af dine teknikker. Enhver skift til smart fremstilling starter øverst i virksomheden og trickles ned. Du vil ikke begynde at installere IoT-retrofit, der tager din virksomhed i den modsatte retning, hvorfra du forsøger at gå.
  • Vær ikke bange for at starte små. Det kan være fristende at springe ind med begge fødder og starte eftermontering alt, hvad du kan, men enorme ændringer som det vil hoble din produktion, mens du forsøger at tilpasse. I stedet skal du starte små og sørge for, at ændringen er fuldt integreret i dine standardbetjeningsprocedurer, inden du tager det næste skridt.
  • Stop med at være bange for forandring. Virksomheder over hele kloden har allerede begyndt at vedtage IOT-baserede teknikker, meget til deres fordel. En rapport konstaterede, at mellem 2013 og 2014 så virksomheder, der begyndte at vedtage IoT, en gennemsnit af en stigning i omsætningen på 28.5%. Hvor ville din virksomhed være, hvis du lavede mere end en fjerdedel mere, end du gjorde året før?

Smart fremstilling er den nyeste innovation, der følger i den store tradition, der startede med dampmotorens opfindelse og begyndelsen af ​​den industrielle revolution. Disse nye innovationer vil gøre fremstillingsindustrien mere effektive, mere effektive og mere produktive end nogensinde før.

Megan Ray Nichols

http://www.schooledbyscience.com

Megan Ray Nichols er freelance science skribent og redaktør af Schooled By Science, en blog dedikeret til at nedbryde nuværende komplekse videnskabelige diskussioner i folkemusik. Megan nyder explor

Læs fuld bio

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Gå ikke glip af et enkelt synspunkt!

Process Industry Update Enewsletter

- Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret med de seneste nyheder og begivenheder, produkter, tekniske artikler og synspunkter

Send mig gode ting

Tilføj dit synspunkt

Bliv en tanke leder

- Forbedre din troværdighed, øge mærke anerkendelse og øge dit omdømme som en vigtig influencer i branchen

Find ud af mere

wolfson korte kurser 2019