← Tilbage til din meningskategori

Flyt over Albert Einstein og PT Barnum, her kommer Mr. Gates

workshop instruktion

Tre nøgler til at levere en effektiv proceskontrol workshop

Det er blevet sagt at effektive træningsworkshops kræver, at instruktøren er halvanden Albert Einstein og en halv PT Barnum. Fra personlig oplevelse er denne formel overset behovet for en lille smule Bill Gates.

Jeg leder ofte workshops relateret til Process Control. Mine mål er 1) for at afdæmpe driften af ​​PID-controlleren og 2) for at udstyre deltagerne med en enkel metode til at indstille PID-kontrolløkker. Process Control er et ret teknisk emne. Det kræver en forståelse af de enkelte model- og controllerbetingelser sammen med en fast forståelse af de tilhørende styringsalgoritmer. Dette er Albert Einstein-delen. Selvom deltagerne ikke forventer, at en instruktør selvstændigt omskriver Fysikloven - da du kan ændre dem - de forventer en person, der er kompetent, og som bringer personlig erfaring med emnet ved hånden. Det er nemt for praktikere at få øje på den falske.

En kursusinstruktør vil miste hans eller hendes publikum, uanset hvor godt materialet er uden et lille showmanship. Det skal resonere med næsten alle, der deltog i et teknisk værksted. Face det: vi har alle haft den tidlige eftermiddag nedgang, og en stabil diæt af grafer og formler er en sikker måde at sætte et klasseværelse af industripraksis i at sove. Som en master showman forstod PT Barnum behovet for at engagere et publikum, om de deltog i hans berømte tre-ringede cirkus eller hans voksmuseum. Som Barnum afdækker effektive instruktører deres publikums interesser og forbinder hver enkelt person med historier, der bygger på personlig erfaring. At sætte klassemateriale i en relatabel sammenhæng er nøglen. Det holder workshopdeltagere engageret og giver dem mulighed for at få den viden og de færdigheder, som de registrerede i første omgang.

Som en advarsel: Overse behovet for Bill Gates på egen risiko. Fra mit perspektiv repræsenterer Mr. Gates de mange bidrag, som softwareværktøjer gør. Dagens softwareværktøjer giver en instruktør mulighed for at levere en effektiv og langvarig klasseværelse oplevelse. De hjælper med at kommunikere og styrke nøglekoncepter. Faktisk gør software det muligt for enkeltpersoner at opfylde de tre (3) væsentlige mål for workshop instruktion:

Effektive simuleringer gør det muligt for praktikanter at udvikle en følelse af intuition for, hvordan processer opfører sig i virkeligheden.

kaskad jakke reaktor
 • Levering af kontekst

  Hvorvidt nøgleemnet er et bestemt aspekt af en algoritme eller en ny anvendelse af PID, er det vigtigt at begrænse mængden af ​​nyt materiale, der er dækket på én gang. Ud fra et teknologisk synspunkt betyder det ikke noget, at du bruger PowerPoint eller anden præsentationssoftware. Hvad betyder noget er, at hvert kernekoncept præsenteres intuitivt, og at instruktørens bemærkninger kompletterer ethvert visuelt indhold. Tænk på tre ting: korte kugler, enkelt sprog og store skrifttyper.

  Centralt punkt: Undgå fælden ved at læse diaset ved at dele de relevante historier, der afspejler dets kernemeddelelse. Som et eksempel hjælper anekdoter fra virkelige erfaringer med at sætte nye koncepter i kontekst. De giver deltagerne mulighed for at høre, hvordan emnet gælder for dem og deres proces.

 • Forstærkning af begreber

  Lærebøger forlader for meget til fantasien. Det kan især være problematisk med tekniske emner som processtyring. Siden 1980'erne har et voksende udvalg af simuleringsværktøjer som MATLAB og LOOP-PRO gjort det muligt for instruktører at demonstrere dynamikken i komplekse processer og at illustrere fordele / ulemper ved forskellige PID-kontrolordninger. Fordi simuleringer afspejler virkelige applikationer, bringer de centrale begreber til liv og giver en følelse af intuition for, hvordan controllere skal fungere i virkeligheden.

  Centralt punkt: Vælg et simuleringsværktøj, der styrker læseplanen. Praktikanter kan kæmpe med simuleringer, der enten er for simplistiske eller for komplekse. Mens den første mangler tilstrækkelig troskab, kan den anden føre til, at deltagerne går tabt i detaljerne.
workshop instruktion1
 • Cementing Forståelse

  Deltagerne skal anvende deres forståelse. At gøre arbejde alene er den mest pålidelige måde for en gruppe praktikanter at cementere deres viden om kritiske værkstedideer og indsigter. Til det formål gav Bill Gates os Word. Ved hjælp af Word eller en anden tekstbehandling applikation kan en instruktør give instruktioner - begrænset eller detaljeret - som guide øvelser og tvinge enkeltpersoner til at vise, hvad de har lært. Disse pauser fra foredrag og demonstration skinner et lys over eleverne, hvilket giver et klart mål for hver deltagers forståelse af emnet. Og når nogen "får det" er det cementeret for evigt.

  Centralt punkt: Indarbejde øvelser gennem et værksted. Dette gør to mål: 1) det sætter alle opmærksom på, at arbejdet er involveret, og 2) det gør det muligt for instruktøren at identificere kæmpende elever, før de bliver overvældede og ophør med at engagere sig.

  Når praktikanter anvender det, de har lært lektionerne, efterlader et langt mere langvarigt indtryk, som i sidste ende kan føre til mesterskab.

  Som en langtidspraktiser har jeg fundet følgende for at holde fast i, når jeg lærer nye emner: Fortæl mig, og jeg forstår konceptet. Vis mig, og jeg ved hvad du mener. Tillad mig at gøre det, og jeg forstår emnet for evigt.

Damien Munroe

http://www.controlstation.com

Damien giver et billede af processtyring og automatisering, der er født af sine erfaringer inden for militær luftfart, offshore olie og gas, præcisions pharma og halvlederfremstilling. Hans uddannelse på

Læs fuld bio

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Gå ikke glip af et enkelt synspunkt!

Process Industry Update Enewsletter

- Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret med de seneste nyheder og begivenheder, produkter, tekniske artikler og synspunkter

Send mig gode ting

Tilføj dit synspunkt

Bliv en tanke leder

- Forbedre din troværdighed, øge mærke anerkendelse og øge dit omdømme som en vigtig influencer i branchen

Find ud af mere

wolfson korte kurser 2019