← Tilbage til din meningskategori

Hvordan fremmer Lean Manufacturing ændring på trods af dårlig presse?

Lean Manufacturing

Selv om nogle cirkler yderst mestere det, anser andre mager produktion som intet mere end en forbipasserende fad. Imidlertid har de fem principper, der er nævnt nedenfor, et reelt potentiale til at påvirke næsten enhver industri eller virksomhed til det bedre.

  • Angiv hvad der skaber værdi fra kundernes perspektiv
  • Identificer alle trin langs proceskæden
  • Gør disse processer flow
  • Gør kun det, der trækkes af kunden
  • Stræb efter perfektion ved løbende at fjerne affald

Med fælles fordele, der omfatter øget kundeværdi, forbedret produktionsarbejdsproces og endnu større rentabilitet, er dette mere end den seneste forretningsmæssige tendens.

Sletter et dårlig offentligt billede

Kritikere af magert nævne en række ineffektiviteter inden for rammerne af selve systemet. Desuden har medarbejdere en tendens til at blive stresset, overbelastet og endda demotiveret fra implementeringen af ​​nye programmer, standarder og politikker.

Der er et stort antal lean advocates, samt en række succeshistorier for at sikkerhedskopiere deres påstande om, at magert er vejen at gå. Med rødder, der går tilbage i årtier med Toyota, har lean sikkert været nyttigt i nogle situationer.

Påvirker ændring i fremstillingsindustrien

På trods af den negative presse, Michigan-baserede møbelproducent Herman Miller var i stand til at øge sin samlede produktivitet fire gange ved at interjecting lean methodology til sin arbejdsstyrke. Selv om den årlige omsætning har lidt under den seneste økonomiske recession, har den siden været i stand til at slå driften rundt.

General Electric har også strømlinede aktiviteter som et resultat af en vellykket magert implementering. Ifølge de seneste rapporter kunne GE reducere den samlede tid brugt til fremstilling af individuelle køleskabsenheder med fire timer. Det bestod disse besparelser på forbrugerne i form af nedsat detailprisfastsættelse.

Se resultater i forsendelse

Producenter er ikke de eneste, der kan udnytte magert til deres fordel. Sektorerne shipping og transport har opdaget brugen af ​​affaldshåndtering i emballage, håndtering og generel logistikplanlægning.

En metode til bortskaffelse af affald kræver det brug af varm smelte i stedet for pakningstape. Fordi traditionelle klæbemidler bruger langt mere materiale end det, der faktisk er nødvendigt, har mange rederier vendt sig til klæbemidlet kendt som smeltesmelte.

Aluminum Trailer Co., eller ATC, producerer tunge trailere rigge til brug i kommerciel fragt og transport. Dens grundlægger, Steve Brenneman, talte entusiastisk om Ændringer hans firma har set siden omfavnelse af principper og standarder af systemet. Hans team var endda i stand til at skære deres nødvendige lagerplads i halvt, samtidig forbedre salgscyklustiderne med fire uger.

Forbedre kundeoplevelsen

En af de mest bemærkelsesværdige fordele ved en vellykket magert implementering er den stigning i den samlede kundetilfredshed, der rapporteres af dem, der har tappet ind i programmet. Med brugere, der nævner forbedret kvalitetskontrol, større synlighed og øget produktværdi, er det nemt at se, hvordan et firma, der kæmper med PR, kan omdanne sit omdømme i løbet af kort tid.

En repræsentant for Hytol, en langtidsproducent af industrielle transportsystemer, nævnt større fremstillingseffektivitet og højere kvalitetsstandarder når det beskriver sin egen succes med magert.

Informationsteknologi

Principerne for magert produktion kan endda tilpasses og anvendes til din virksomheds it-afdeling. Reduceret kundesvarstid, styret datastyring og større effektivitet ved udvikling af software og hjælpeprogrammer er alle almindeligt rapporterede fordele ved IT-orienterede leanintegrationer.

En nylig Undersøgelse af LeanKit viser, at 92 procent af de undersøgte har set en direkte fordel som følge af magert. Lige over halvdelen af ​​respondenterne nævner forbedret teamledelse og procesforenkling blandt de største og mest bemærkelsesværdige fordele ved systemet.

Udnytte Lean til dens fulde potentiale

De, der ikke kan se potentialet i magert, er sandsynligvis misforståede eller mangler at anvende en eller flere af sine kerneprincipper. Med en vellykket track record for succes på tværs af flere brancher, sektorer og virksomheder er det svært at forstå, hvordan man kan nægte magten til magert fremstilling.

Megan Ray Nichols

http://www.schooledbyscience.com

Megan Ray Nichols er freelance science skribent og redaktør af Schooled By Science, en blog dedikeret til at nedbryde nuværende komplekse videnskabelige diskussioner i folkemusik. Megan nyder explor

Læs fuld bio

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Gå ikke glip af et enkelt synspunkt!

Process Industry Update Enewsletter

- Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret med de seneste nyheder og begivenheder, produkter, tekniske artikler og synspunkter

Send mig gode ting

Tilføj dit synspunkt

Bliv en tanke leder

- Forbedre din troværdighed, øge mærke anerkendelse og øge dit omdømme som en vigtig influencer i branchen

Find ud af mere

wolfson korte kurser 2019