← Tilbage til din meningskategori

Ændring af din tilgang til kontrol kan underminere plantens ydeevne

Offshore platform

5-nøgler til overgang fra start til optimering succesfuldt

Når jeg kom i forbindelse med en ven, blev jeg mindet om et projekt i mine dage, der arbejder sammen i olie og gas. Det job fremhævede forskellen i færdigheder, der var nødvendige, når man startede en proces i forhold til dem, der var nødvendige for at optimere for ydeevne. Hvad der kan synes nysgerrig er, at de er ens og samme.

Webstedet var offshore Vestafrika på en ny feltinstallation udstyret med gammelt udstyr. På det tidspunkt var min ven og jeg ambitiøs, ung-ish, kontrollerer ingeniører. Vi havde lært det tidligt med selskabet at stille mange spørgsmål - bare ikke for mange som at fremstå som 5-årige - før vi fortsætter med et job.

Ved at åbne ventiler, bytte instrumenter, tage aflæsninger og lignende kunne vi normalt få en følelse af, hvordan forskellige systemer krydsede. Praktisk interaktion med processerne gav os en intuition, at OEM manualer og P & ID-skemaer simpelthen ikke kunne.

Vores filosofi var en af ​​systematisk tinkering og eksperimentering. I sidste ende vidste vi, at der var kun ét mål, der havde betydning: At gøre mere produkt. Ved hjælp af vores tilgang fik vi normalt vores mål hurtigt ... normalt !!

Min ven mindede mig om webstedets besætning - en gruppe fra forskellige nationaliteter, aldre og temperament. Ved første møde var to ting krystalklare: Fra leder til tekniker vidste de planten som deres hånd, og de stolte over at gøre det operationelt. Hver havde spillet en rolle i idriftsættelsen af ​​platformen, og hver var sikker på, at de vidste bedst at kontrollere det.

Faktisk var vi under regelmæssigt at vide, at kontrollerne ikke havde brug for justeringer - der var ikke noget at vinde. Det var på trods af de daglige tweaks og rutinemæssige manuelle indgreb, de havde logget i de uger, der førte til vores ankomst. Det som slog os så underligt var, at de samme færdigheder, der havde fået platformen til at køre, tilsyneladende var blevet børstet til side, da jobbet skiftede fra start til løb og forbedring af ydeevnen.

Overgangen fra start til normal drift kræver tilsvarende færdigheder og en lignende tankegang. Alligevel er overgangen en, der forstyrrer de fleste hold. Uanset plantens status er der fem principper af min tæller, der altid er værd at huske på:

1. Tag beregnede risici

Måske er "erfarne risici" et bedre udtryk. Ligegyldigt brug den viden, du har sammen med det fælles kendskab til dit team til at karakterisere problemer og etablere mulige løsninger. Ved at udnytte en større gruppes viden og erfaring er det lettere at udvikle en handlingsplan, der begrænser risici for anlæg og personale. Og lad ikke eksperimenter op inden for aftalte grænser.

2. Aktiver dine data

Uanset om dine data er "store" eller små, skal du sørge for at få det til at fungere. Når det viser ændringer i ydeevne, spørg operationer, teknik og vedligeholdelse, hvad der er ændret. Data er en værdifuld ressource, og planter samler den af ​​en grund. Brug det til at teste dine hypoteser og fortsæt med at oversætte det, indtil dataene giver mening.

3. Identificer root-årsager

Fastsættelse af symptomer kan føle sig godt, men i sidste ende kan det være kontraproduktivt. Faktisk bytte en ventil eller afstemme en controller, der ikke kører dårlig opførsel, kan gøre sagen værre. Fællesskabs viden kan hjælpe dig med at undgå disse fejl. Og hvis du er usikker på, hvor problemerne er placeret, så overvej teknologier, der kan diagnosticere ydeevne og isolere en plantes underkunder.

4. Fokus på flaskehalse

â € <Områder, der begrænser produktionen, giver store muligheder for forbedring. Ofte resulterer den mindste af forbedringer af en flaskehals i betydelige gevinster i produktionen. Heldigvis er disse områder almindeligvis kendt af de fleste, der har været omkring en plante selv for en kort periode.

5. Optimering er en rejse

Mens opstart kan slutte, når produktionen begynder, er optimering under normal drift en uendelig indsats. Sørg for at anvende din viden og holdets, da den fortsætter med at vokse. Start altid med små og nemme løsninger for at skabe momentum for dig selv og for den bredere gruppe. Som ledelsen kan fortælle dig: ROI er ikke en destination ... det er en rejse.

Mens mange hold kæmper, når de overgår fra start til normale operationer, tyder min erfaring på, at det stammer fra en ændring i holdets tilgang. Mange undlader at bruge den samme informationsdeling og systematisk eksperimenter, der viste sig at være vellykkede tidligt. Hvis dine oplevelser har afdækket andre nøgler til succes, kan du dele dem med mig og fællesskabet her på PII.

Damien Munroe

http://www.controlstation.com

Damien giver et billede af processtyring og automatisering, der er født af sine erfaringer inden for militær luftfart, offshore olie og gas, præcisions pharma og halvlederfremstilling. Hans uddannelse på

Læs fuld bio

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Gå ikke glip af et enkelt synspunkt!

Process Industry Update Enewsletter

- Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret med de seneste nyheder og begivenheder, produkter, tekniske artikler og synspunkter

Send mig gode ting

Tilføj dit synspunkt

Bliv en tanke leder

- Forbedre din troværdighed, øge mærke anerkendelse og øge dit omdømme som en vigtig influencer i branchen

Find ud af mere

wolfson korte kurser 2019