← Tilbage til vejning systemer og udstyr kategori

Video Serie viser, hvor enkelt veje modul integration kan være

METTLER TOLEDO, WMS vejemoduler

METTLER TOLEDO har for nylig udgivet en videoserie om vejningsteknologi skræddersyet til maskin- og instrumentproducenter. De viser, hvordan vejningskomponenter nemt kan integreres i deres enheder. Videoerne peger på, hvordan modularisering i sidste ende sparer fabrikanter tid og penge og forhindrer hovedpine under installationen.

Hver kort video hjælper potentielle brugere med at visualisere, hvordan METTLER TOLEDO understøtter fabrikantens modulariseringsstrategi ved at levere både standardisering og fleksibilitet. Denne fremgangsmåde løser et fælles dilemma for maskin- og instrumentproducenter. Mange af deres kunder er på et budget, men kræver dog tilpassede løsninger. De fleste producenter løser dette problem ved at designe standardiserede moduler, der bruges til at opbygge tilpassede løsninger. METTLER TOLEDO tilbyder standardisering med fleksibilitetsbrugernes behov - alt uden det budget, der kræves for brugerdefinerede løsninger.

Den nye videoserie viser, at disse tre METTLER TOLEDO vejningskomponenter til maskin- og instrumentbyggere blev konstrueret med nem integration og installation i tankerne. WMS-moduler med høj opløsning er kompakte og tilbyder nye løsninger til vægtbaseret påfyldnings- og fuldstændighedskontrol. Den alsidige IND131-331 vægt transmitter / terminal forhandler miljøpåvirkninger med sine dedikerede hus til forskellige anvendelser. Endelig er PinMount-kompressionsvægemodulerne til tanke, tragte, siloer og transportører sikre, økonomiske og nemme at installere.

Se videoerne for at lære mere om fleksibiliteten af ​​METTLER TOLEDO veje komponenter på www.mt.com/ind-eoi-video.

Kontakt

Melissa Braithwaite
METTLER TOLEDO
614-841-7348
[Email protected]

Mettler-Toledo Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.