← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Vibrerende skærm til mælkeprodukter, der er baseret på mejeriprodukter

produkter med vibrerende skærmcreme

Renhed af kødemælk forbedres ved brug af Russell Compact Sieve®

Russell Compact Sieve® er en screeningsscreener med høj ydeevne, og når den kombineres med Russell Vibrasonic Deblinding System, er denne enhed yderst effektiv til screening af fedtpulvere. Denne demonstrationsvideo viser screeningen af ​​kødemælkspulver for at fjerne fremmedforurenende stoffer.

I den første halvdel af videoen er Vibrasonic® Deblinding System slukket. Ved afslutningen af ​​kørslen er det tydeligt at se, at mesh-åbningerne er blevet blokeret, hvilket resulterer i en markant reduceret strømningshastighed.

Når Vibrasonics er slået til, forbliver mesh-åbningerne klare og tillader, at produktet strømmer gennem sigten med mere end det dobbelte af strømningshastigheden. Svarende til mælkepulver, kødmælkspulver forarbejdes ved anvendelse af spraytørring, men kødmælk stammer fra fremstilling af flødeprodukter.

Kærnemælkspulver har en ren mejeriprodukt og har fremragende opløselighed og gode emulgeringsegenskaber. Dette flødepulver indeholder et højere fedtindhold end normalt mælkepulver, hvilket gør pulveret tykkere med højere niveauer af fugtighed. Det højere fedtindhold kan være et problem, når du sigtet kødmælk.

Som et tungere pulver er det tilbøjeligt til blokeringer og forårsager betydelig mesh-blinding, hvilket reducerer den samlede kapacitet og bremser produktionshastigheden. Blindende resultater fra partikler, der er tilsluttet de åbne åbninger i skærmnet, hvilket bremser overløbende materiale fra at falde gennem maskeringsskærmen.

Russell Compact Sieve® tilbyder sikkerhedskontrol med høj kapacitet af pulvere og væsker, der fjerner forurening i store størrelser, samtidig med at produktkvaliteten sikres korrekt. Det vibrerende screenerblev valgt, da maskinen er bedst egnet til denne proces på grund af dens hurtige og lette betjening, og dens kompakte størrelse sikrede, at den ville passe godt ind i en eksisterende produktionslinje.

Den Russell Vibrasonic® Deblinding System hjælper med at sigte pulvere på finere masker, samtidig med at det giver større nøjagtighed og giver nøjagtig sigtning ned til 20 um. Ultralydsigtning hjælper med at forbedre kvaliteten af ​​dit endelige produkt såvel som værdien.
Russell Finex forsknings- og testfaciliteter giver en værdifuld mulighed for kunderne at teste Russell-sigtnings- og filtreringsudstyr, mens de giver fuld tryghed om, at det valgte maskiner er det rigtige for dig.

For at finde ud af mere om denne proces kan du se videoen her:

Russell Finex, der blev oprettet i 1934, har 85 års erfaring med at hjælpe fødevareproducenter med at overholde reglerne ved at sikre, at den højeste produktkvalitet kan opnås.

Kontakt Russell Finex for at se, hvordan virksomheden kan hjælpe dig med at forbedre dine produktionsprocesser.

Russell Finex Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link