← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Vibrerende skærm separatorer til akrylbaserede produkter

lucite

Produktion af polymerperler hos Lucite International Ltd. øges ved installation af vibrerende separatorer

Lucite International Group Ltd., der er kendt som Lucite, er en del af Mitsubishi Chemical Corporation og er verdens førende inden for design, udvikling og fremstilling af akrylbaserede produkter. På sit Newton Aycliffe, UK, produktionssted producerer Lucite en række specialpolymerer og harpikser og andre akrylbaserede produkter, der er specielt designet og udviklet til kundernes unikke behov.

Lucite havde for nylig installeret et nyt tørringsanlæg i en af ​​sine polymerperler produktionslinjer og søgte en opgradering til sin sigtning proces. Det tidligere udstyr, en traditionel fjedermonteret separator, kunne ikke længere opfylde den produktionskapacitet, der kræves på den opgraderede linje. Derfor var en højtydende løsning afgørende for at opfylde de krævede gennemløbshastigheder, samt garantere størrelsen af ​​nøjagtigheden og konsistensen af ​​polymerperlerne.

Efter samråd med Russell Finex blev det besluttet en 48 "Finex Separator udstyret med a Russell Vibrasonic® Deblinding System ville være den ideelle løsning til gradering af polymerperlerne. Denne revolutionerende vibrerende separator er designet til at levere højkapacitets, præcis gradering af op til fem fraktioner af pulvere og granuler i en operation, og opfylder komfortabelt Lucites krævede produktionskapacitet.

På Lucites Newton Aycliffe-websted opererer virksomheden også ekstra Russell Finex-separationsudstyr, herunder flere selvrensende flydende filtre for at sikre kvaliteten og konsekvensen af flydende klæbende harpikser på en separat produktionslinje.

Russell Finex har 85 års erfaring til at hjælpe virksomheder i kemikalieindustrien. Kontakt Russell Finex i dag for at se, hvordan vores maskiner kan passe ind i din behandlingslinje.

Russell Finex Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link