← Tilbage til Enviro Monitoring, Recycling & Wastewater kategori

Veolia Crowned at Princes Factory

vwt fyrster mad

Veolia Water Technologies leverer et nyt anaerobt rensningsanlæg og tilhørende biogasbehandlingssystem til det største fødevareproduktionssted, der drives af den internationale mad- og drikkevaregruppe Princes.

Landemærkeprojektet blev underskrevet til aktion den 1, juli 2019, med Veolia Water Technologies planlagt til at afslutte idriftsættelsen af ​​2020. Parterne udviklede et stærkt samarbejde, som er med til at sikre, at projektet forbliver på rette spor. Yderligere muligheder er blevet identificeret til at fortsætte med at forbedre aerobe anlægs drift på stedet, efter at den første installation er afsluttet.

I en tale om projektet kommenterede Rob James, Factory Manager hos Princes: ”Vi er glade for at have startet arbejdet med Veolia Water Technologies og ser frem til at se det nye anaerobe fordøjelsesanlæg og den dertil knyttede biogasbehandling bestilt på vores Long Sutton-site.

Udbudsprocessen under dette projekt var meget konkurrencedygtig, men Veolia Water Technologies 'innovative Biothane Advanced Upflow Anaerobic Sludge Blanket (UASB) -løsning adskiller den fra andre konkurrenter. Vi har udviklet et stærkt forhold til virksomhedens team og ser frem til at arbejde sammen med dem mod vores mål idriftsættelsesdato. ”

vwt fyrster mad

For at imødekomme kundens behov arbejdede Veolia Water Technologies med sit interne teknocenter, Biothane. Virksomheden er en af ​​verdens førende virksomheder inden for biologisk behandling af industrielt spildevand og biogas med mere end 40 års erfaring. Biothanes tekniske ekspertise og dens position inden for Veolia Water Technologies-organisationen gjorde det til den ideelle partner til planlægning af et meget forbedret anaerobt fordøjelsessystem. Sammen arbejdede teamet for at skabe en løsning, der var tilpasset Princes 'behov.

Webstedet, der er placeret i Long Sutton, vil være udstyret med den tredje generation af UASB-teknologi. Biothane Advanced UASB-processen maksimerer omdannelsen af ​​den organiske kontaminering i produktionsudløbet til biogas. Den producerede biogas fungerer som en energikilde til produktionsstedet.

Anlæggets kapacitet er i stand til at producere ca. 20,000 MWh pr. År af brutto brændværdi. Dette svarer til et omtrentlig årligt gennemsnitligt gasforbrug hos 1700 UK-husstande. Det producerede spildevand er af høj kvalitet og vil efter endelig behandling blive ledt ud til floden.

vwt fyrster mad

I en tale om projektet kommenterede Simon Emms, forretningsudviklingschef hos Veolia Water Technologies: ”Det er dejligt at have fået denne kontrakt. Sammen med Biothane har vi udtænkt et innovativt koncept, der vil levere reelle fordele til Princes. Vores ekspertise inden for teknologier og tjenester såvel som vores engagement i at støtte kunden gennem deres købsrejse gjorde os til det indlysende valg. Vi er virkelig glade for at levere projektet og kan ikke vente med at begynde at se på fremtidige muligheder. ”

For mere information om Veolia Water Technologies, kan du besøge: www.veoliawatertechnologies.com.

For mere information om BIOTHANE®, se: www.biothane.com.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link