← Tilbage til Sensors kategori

Variohm EuroSensors Euro-CMRT mikro-gevindvinkelsensor

eurosensor euro cmrt

Den mindste model, der nu er lanceret til ny miniprogrammerbar Hall Effect-vinkelsensor-række: Variohm EuroSensors Euro-CMRT mikrotrådede vinkelsensor tilbyder omfattende valgmulighed og valg af tilpasning

Med et reducerende hus på 10 mm i diameter, M8 gevindmontering og en 3.175 mm fladskaft med diameter, forlænger Variohm EuroSensors nye Euro-CMRT-serie Hall Effect-vinkelsensorer det nyligt lancerede CMRx-sortiment af miniprogrammerbare ikke-kontaktende sensorer.

Den holdbare og robuste CMRT-serie har en IP68-klassificering og er især rettet mod lang levetid, høj arbejdscyklus-præcisionsvinkelmåleopgaver, hvor pladsen er på en reel præmie, eller hvor dens designfleksibilitet tillader ligefrem mekanisk og elektrisk tilpasning, der matcher nøjagtigt kundens behov .

Et valg af enkelt eller dobbelt redundant output med CW- eller CCW-retning inkluderer ratiometriske eller PWM-signalniveauer fra en industristandard 5 VDC-indgang.

Variohm's Hall Effect-sensorteknologi er blevet tilpasset og forbedret i forhold til mange vinkelsensor-design iterationer og er velprøvet til brug i vanskelige positionsmåling-applikationer, der inkluderer motorsport, industriel automatisering, landbrugskøretøjer og byggemaskiner.

Og nu er den nye Euro-CMRT-serie tilgængelig i sin mindste pakkestørrelse til dato. M8-montering og lille konvolut letter montering i de mindste rum samt muliggør tilpassede flangeadaptioner til form-fit udskiftninger til konkurrerende produkter og applikationsopgraderinger til eksisterende Variohm-applikationer.

Det anodiserede aluminiumskabinet af høj kvalitet understøtter 316 rustfrit stålskaft i et holdbart fosfor bronzebøsning og uden sensorkontakt er lang levetid - ud over 50 millioner bevægelser - angivet. En vibrationsgradning, der opfylder IEC 600068-2-6 og temperaturområde fra -40 ° C til + 125 ° C, med kortvarig drift til 150 ° C, sikrer yderligere ydelse til de mest krævende miljøer.

Euro-CMRT komplementerer den nye 18 mm PCD-flangemontering Euro-CMRS og puck-og-magnet-designet til Euro-CMRK. Takket være deres innovative og modulopbyggede design, med indkapslet sensorelektronik, prale alle produkter i Euro-CMRx-serien med de samme imponerende miljømæssige og elektriske specifikationer med uafhængig linearitet til 0.5% af hvert signalområde og programmerbare vinkler fra 30â ° til 360â ° i 1â ° intervaller.

Elektrisk tilslutning til 3-ledningens enkeltkanals- og 6-wire-dobbeltkanals versioner er 500 mm langt Raychem 55-kabel med stik og andre muligheder på forespørgsel. På tværs af det nye CMRx-mikrosensor-sortiment, mens dimensioner er de mindste, der i øjeblikket findes, tilbyder det modulopbyggede design ligefrem mekanisk og elektrisk tilpasning. Denne skalerbarhed hjælper med at sikre, at kundens installationskrav både matches og forenkles.

Euro-CMRx-serien er produceret i Variohm's ISO 9001: 2015 kvalitetscertificeret britisk produktionsanlæg sammen med mange andre præcisionssensorkomponenter og målesubsystemer til position, kraft, tryk, belastning og temperaturmåling. Variohm er også en distributør af flere andre førende leverandører af sensorkomponenter samt en forsyningskædepartner til større producenter.

Specialisten leverer komplet salgs- og applikationssupport på tværs af dets omfattende sensorteknologi til krævende måleapplikationer inden for industri, konstruktion, landbrug, motorsport, forskning og mere.

A nyt datablad er tilgængelig, der dækker Euro-CMRT sammen med komplette specifikationsdetaljer for det nye Euro-CMRx-sortiment af tilpassbare Hall Effect sensorer, der ikke berører kontakten på Variohm EuroSensor-websted.

Variohm EuroSensors applikationsingeniører er klar til at diskutere kundernes behov og yde teknisk assistance fra udvikling gennem til eftersalgssupport.

Variohm Eurosensor Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link