← Tilbage til ventiler og aktuatorer kategori

Variabel hastighedsbetjening til store butterflyventiler

variabel hastighed aktivering

Elektrisk aktuator specialist, AUMA, har leveret førende britisk ventilfabrikant KOSO Kent Introl med en AUMA SEVEN HiMod variabel hastigheds aktuator og en stor GS gearkasse. AUMA-udstyret vil drive en 48-tommers sommerfuglventil inden for et flagskibs nyt projekt for dansk forsyningsleverandør Hofor, der overfører københavnsk fjernvarmesystem fra damp til varmt vand.

København har til hensigt at blive verdens første kulstofneutrale kapital af 2025, og forsyningsvirksomheden HOFOR ejer fjernvarmeordningen og leverer 98% af varmen til Københavns 562,000-indbyggere. 500-millionens projekt for at udvikle fjernvarmesystemet fra damp til en mere energieffektiv varmtvandsstrategi blev indledt i 1990'erne og forventes færdiggjort i 2021.

Den 48-tommers sommerfuglventil leveret af KOSO Kent Introl er den største, de har leveret, og har en Cv af 59,531. Den har en profileret vinge, der spredes energi, da en ventil arbejder over et stort trykfald, hvilket reducerer chancen for kavitation. AUMA SEVEN HiMod, i forbindelse med GS gearkassen, leverer et drejningsmoment på 90,000Nm.

En regulator med variabel hastighed (modulerende) betyder klart, at ventilationshastigheden af ​​ventilen kan variere under hele kørslen, bevæger sig hurtigt gennem størstedelen af ​​cyklussen og bremses, når den lukker for at reducere slid på de mekaniske komponenter. Variabel hastighed giver også mulighed for en "blød" start, hvilket reducerer energiforbruget.

AUMA UK arbejdede tæt sammen med KOSO i hele projektets leveringsfase og hjalp med at designe en montering, der tillod 5.5-tommers drivaksel af ventilen til at interfacere nøjagtigt med AUMA gearkassen. Kommenterer, sagde Joanne Handley, KOSO Kent Introl Project Engineer,

'Dette er den største sommerfuglventil, vi nogensinde har leveret, og vi har arbejdet tæt sammen med AUMA i hele projektet. Deres erfaring med montering af store gearkasser til især store ventiler var meget nyttigt. '

Auma Aktuatorer Ltd
Generation House, Yeo Bank 3, Kenn Road, Clevedon, North Somerset, BS21 6TH

Tel: + 44 (0) 1275 871141 E-mail: [Email protected]

www.auma.com

AUMA aktuatorer Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.