← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Forstå afkølet versus afkølet optisk gas imaging

afkølet versus ukølet optisk gasafbildning

FLIR Systems har udgivet en teknisk note, der diskuterer og sammenligner fordelene ved afkølet versus ukølet Optisk Gas Imaging (OGI) teknologi til forskellige industrielle applikationer.

Historisk har OGI-kameraer været designet med afkølede infrarøde (IR) detektorer, der giver flere fordele i forhold til ukølede detektorer - men de kommer ofte til en højere pris. Fremskridt i teknologien til ukølede detektorer har gjort det muligt for OGI-kameraproducenter som FLIR at designe og udvikle lavere omkostninger OGI-løsninger til et voksende udvalg af industrielle applikationer. Men selvom prisen er lavere, er der nogle begrænsninger for OGI-kameraer med ukølede detektorer versus dem, der bruger afkølede detektorer.

Før man sammenligner fordelene ved 2-teknologierne, giver forfatterne en nyttig baggrund for den videnskabelige teori om OGI-kameraer.

afkølet-versus ukølet optisk gas billedkamera

Den tekniske note diskuterer, når du vælger et kamera til dine OGI behov, er den første faktor at overveje at sikre, at kameraet i spørgsmålet kan visualisere din målgas. Selvom prisen ofte er en vigtig overvejelse ved valg af et OGI-kamera, gennemgår artiklen de vigtigste fordele ved et afkølet OGI-kamera, såsom øget følsomhed og billedkvalitet, hvilket ikke kun kan påvirke din evne til at visualisere små lækager, men det kan også være vigtigt, når du forsøger at møde lovgivningsmæssige standarder.

Forfatterne diskuterer også, at der er fordele for ukoolede OGI-kameraer ud over en lavere købspris, herunder at de også koster mindre at opretholde på grund af enkelheden i design uden behov for køler - hvilket gør dem mere egnede til kontinuerlige 24 / 7-applikationer.

For at læse artiklen i sin helhed besøg venligst https://bit.ly/2E5bTjg.

For yderligere information om OGI kameraer please besøge her eller kontakt FLIR Systems på + 32-3665-5100 / [Email protected].

FLIR kommercielle systemer

Vi designer, producerer og Marked Thermal Imaging infrarøde kameraer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link