← Tilbage til Flow Measurement & Control kategori

Ultralyd Flowmeter for procesmåling og overvågning

ultralyd flowmeter

Ved hjælp af patenteret ultralydstrømningsmeteknologi, der gør det muligt at fungere præcist over brede strømningsområder, indarbejder Process Atrato fra Titan Enterprises avanceret signalbehandlingssystem, der gør det muligt at måle både viskose og ikke-viskøse væsker.

Process Atrato er en kompakt flowmåler, der er designet til at give hurtig reaktionstid, høj følsomhed og bred flowområde linearitet - alt sammen i et IP65 (NEMA 4X) kabinet. Med ingen bevægelige dele er den meget pålidelige Process Atrato flowmåler en omkostningseffektiv enhed til ingeniører, der søger at overvåge væskestrømmen i industrielle processer.

Funktionerne i Process Atrato omfatter en IP65 lukket kabinet, to frekvensudgange af PNP og NPN, to flerfarvede LED-lysindikatorer (til pulsudgange, strømfejl og signalstyrke) og standard M12 fire pin-sensorkontakt til elektriske forbindelser.

Nomineret til brug op til 65 ° C og 20Bar, den kompakte Process Atrato er tilgængelig i 4-modeller, der opererer over flowområder fra 2ml / min til 15 liter / min, og har en nøjagtighed på ± 1% over hele strømningsområdet. Hver proces Atrato kalibreres med en forudindstillet 'K' -faktor, så alle målere i samme strømningsområde kan udskiftes fuldstændigt, hvilket gør det lettere at montere og oprette procedurer for OEM-producenter, der søger at integrere flowmåleren i deres proces- og kontrolopsætning.

For yderligere information venligst besøge her eller kontakt Titan Enterprises på + 44-1935-812790 / [Email protected].

Titan Enterprises Limited

Producent af high performance off-the-shelf og skræddersyede flowmåler systemer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link