← Tilbage til Kompressorer, Pneumatik & Hydraulik kategori

Storbritanniens ældste kompressorer annonceret!

The results have been counted and the winners are in! Gardner Denver”s quest to find the oldest working CompAir and Hydrovane compressors has been a resounding success with entries received from across the UK and today, the company is proud to announce the two winning entries.

Flying the flag for the reliability and durability of CompAir compressors is a 1936 CompAir Broomwade machine, which has clocked up an incredible 78 years of service and an equally amazing history. Slightly younger, but XCHARXfighting fitXCHARX in its fifties is a 1963 Hydrovane compressor.

1963 Hydrovane
Entered for kunden af ​​Gardner Denver distributør, Richard Coar fra Airvane Compressors, er den 51-årige Hydrovane-enhed i daglig drift ved University of Manchester, et websted, der har været i spidsen for engineering siden det åbnede.

Pioneering udviklingen af ​​verdens første computer og opnåelse af talrige firsts inden for både rum- og rumfartsindustrien, forskningscentret har 25 Nobelpristagere blandt sine nuværende og tidligere forskningsmedlemmer og blev for nylig tildelt en nobelpris til engineering for udvikling af grafin .

Kompressoren er en af ​​ca 70 andre Hydrovane kompressorer, som er i brug på tværs af universitetet, som alle serviceres og vedligeholdes regelmæssigt af Airvane kompressorer.

1936 CompAir
1936 CompAir kompressoren er i daglig drift i et forskningscenter ved et universitet i det nordlige England.

Indgået på vegne af kunden ved Gardner Denver distributør, Chris Hall fra kompressorer og blæsere Nord (ACB), maskinen, som er placeret i en gammel Verdenskrig bunker, stadig serviceres regelmæssigt af ACB og i virkeligheden, har netop passeret sin årlige vedligeholdelse eftersyn med bravur.

Samt at det er en veteran fra trykluft verden, at maskinen er også en erfaren rejsende, der er blevet udstationeret på en U båd service værftet i Tyskland efter Anden Verdenskrig, før at gøre turen på tværs af kanalen, der skal doneres til professor på University i 1967, når de åbnes forskningsanlægget først.

Maskinen har stadig alle sine oprindelige startere, som er fyldt med olie, og selv om denne type af starteren er ikke længere i brug, er det blevet bevaret på denne maskine.

Kommenterer kampagnens succes, sagde Colin Mander, regionaldirektør i Gardner Denver, "Vores kompressorer er altid bygget til at vare, men selv vi er blevet" blæst væk "i en alder af nogle af de indlæste maskiner, som stadig er i perfekt arbejdsstilling.

"Det er virkelig testamente til Storbritanniens store ingeniørarv, at disse maskiner stadig går stærke efter alle disse år; men det er også fordi kompressorerne er blevet serviceret regelmæssigt af fabriksuddannede ingeniører ved hjælp af ægte dele og de rigtige vedligeholdelsesteknikker.

"Det" er kombinationen af ​​kvalitetsteknologi og regelmæssig service af en akkrediteret agent, som stadig er lige så vigtig i dag for vores helt nye maskiner som det var for halvfjerds år siden.

XCHARXWe had many more fascinating entries and, although we could only have two winners, it would be a shame not to mention some of the other highlights. These include a Series 3 Landrover-based vane compressor driven by the vehicleXCHARXs engine dating from the late 1970s and four CompAir Reavell BC6 compressors, each over fifty years old that are still working and supplying the production process for one of the oldest companies in Ipswich.

"Gardner Denver vil gerne takke alle, der kom ind, og selv om konkurrencen er nu lukket, vil vi gerne opfordre andre virksomheder til at sende deres ældste kompressorhistorier og billeder, som vi deler på Twitter og andre onlinekanaler."

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.