← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Udstyr til screening af metalpulver

udstyr til metalpulvere

Installation af metalpulverafskærmning på Deloro Stellite giver hurtigere produktskiftetider

I forarbejdningsindustrier, hvor produkter deler produktionslinjer, kan hastigheden i produktskiftet gøre forskellen mellem sunde og ikke så sunde marginer og strømlining af produktionsprocessen fra input til slutprodukt screening kan være kritisk.

Deloro Stellite, der var på udkig efter en ny metalpulver-screener, besluttede at optimere deres proces og opgraderede til en avanceret art Russell Compact Sieve® som så produktskiftet accelerere og hurtig tilbagebetaling tilføjes til bundlinjen.

Denne udstyr til screening af metalpulver bruger et patenteret gummiophængssystem, som kombineret med sin højhastigheds-vibrationsmotor 1800 o / min og let justerbart vægt gør det muligt at overføre meget højere kræfter gennem selve maskeskærmen.

Dette skaber en mere finjusteret og kraftig handling, hvilket øger sigtningseffektiviteten markant. Da Compact Sieves er fri for revner og helt konstrueret af poleret rustfrit stål inklusive deres stativer, er alle overflader let rengørbare.

Russell Finex har en historie med at levere separationsudstyr til en lang række virksomheder inden for metalpulverindustri. For at finde ud af mere information om denne applikation, og hvordan dette screeningsudstyr kan integreres i dine behandlingslinjer, bedes du venligst kontakte os.

Russell Finex Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link