← Tilbage til din meningskategori

DIY Pro Tip: Få de rigtige værktøjer til jobbet

rigtige værktøjer fremstilling

Det er altid bedst at bruge de rigtige værktøjer. Hvis du kan lide at lave lidt DIY som mig, så har du sikkert lært denne lektion på den hårde måde ... ligesom mig. Uanset om det drejer sig om at skære fliser til et badeværelse gulv, skære træ til et dæk eller køkkenskab, eller faktisk en række andre DIY projekter, er vi alle eksperter i slutningen.

Det er efter at vi har lært af alle de normale fejl - fejl, at det rigtige værktøj ville have hjulpet os med at undgå. Til sidst koster disse fejl betydelige tid og materialer ... og en smule stolthed at starte.

Som en konsekvens har jeg forsøgt at overveje brugen af ​​de rigtige værktøjer foran, før jeg starter et job derhjemme, og så køber jeg, låner eller lejer. Ni gange ud af 10 sparer det rigtige værktøj tid, modgang og giver en langt mere professionel finish.

Når det anvendes i vores professionelle liv, undlader den samme DIY mentalitet ofte at opnå den rigtige effekt. Det gælder især, når de rigtige værktøjer ikke udnyttes. Mine kolleger i staterne debriefed mig på et nylig besøg på stedet, hvor de havde uddannet en kunde om brugen af ​​vores PID tuning software.

Webstedet havde købt softwaren et par år tilbage, men det var gået ubrugt af grunde, der hurtigt blev tydelige. Efter en kort vejledning gik mine kolleger videre til at indstille en PID-controller. På bare fem minutter har de fået adgang til procesdataene, modelleret dynamikken og genererede nye tuningparametre.

Med en vejleder stående i nærheden en ingeniør kommenterede, at han ikke så softwareens værdi, fordi han var ekspert ved loop tuning. Den samme ingeniør bemærkede derefter at han havde justeret den samme sløjfe manuelt i løbet af to dage og fik de samme resultater. De, der var opmærksomme, hørte værktøjets værdi proposition højt og tydeligt: ​​Samme ekspert resulterer i 1 / 192nd af tiden.

Ligesom de fleste ting omkring os fremstiller automation løbende ændringer. Som praktiserende læger skal vi holde trit. Mange værktøjer, der kommer ind på markedet, er softwarebaserede, som kan udgøre udfordringer for de af os, der blev født før ... lad os lade det være mere erfarne. Overvej følgende:

Effektivitet


Størstedelen af ​​nutidens praktiserende læger blev alder samtidig, at computere blev overalt i industrien. Disse computere har bidraget til at automatisere både rutinemæssige og komplekse operationer på hele planten. Endnu vigtigere gjorde de disse operationer mere effektivt.

Vi har indtastet en ny æra af "Industri 4.0", og det positionerer data som nøglen til succes. I tilfælde hvor data er til rådighed, er software ofte det rigtige værktøj til jobbet. Ligesom PID tuning eksempelet ovenfor kan software gøre arbejdet mere effektivt og producere tilsvarende ekspertresultater. Ligesom ingeniører tilpasset computerens ankomst - eller befandt sig udenfor at kigge ind - skal vi tilpasse os dagens teknologier.

DIY værktøjer

Nøjagtighed

Nøjagtigheden af ​​manuelle teknikker er altid blevet hæmmet af repeterbarhed eller vores manglende evne til at være præcis. Det er i en udøveres blod at subjektivt estimere og bøje data for at imødekomme det øjeblikkelige behov. Det er hvad de mest manuelle PID tuning metoder involverer - estimering. Dagens krav til optimeret ydelse kræver mere end groft estimat.

Mens vores praktikere har vores grænser, har software evnen til at beregne gigabyte data hurtigere og med langt mere nøjagtighed og repeterbarhed. Æra med Big Data og IIoT genererer flere og flere data, der kan gøre slutresultatene mere præcise. Fremtidig succes er knyttet til vores evne til at udnytte disse værktøjer effektivt.

SIKKERHED

Optimering indebærer at skubbe produktionen tættere på tolerancer og yderligere begrænse rummet for fejl. For at optimere sikkert er det helt kritisk, at de samme processer styres både effektivt og præcist. Det er vigtigt, at deres præstationer overvåges konstant, og at advarsel gives for enhver nedbrydning i præstationen.

Brug af de bedste værktøjer har altid været den rigtige ting at gøre ud fra et sikkerhedssynspunkt. Jeg ønsker at gå hjem i et stykke efter min dag er færdig. Dagens softwareværktøjer giver mig tilliden til, at jeg får det rigtige svar.

DIYere sætter pris på fordelene ved at bruge de rigtige værktøjer til et bestemt job. Vi oplever alle den følelse af stolthed, når projektet er afsluttet. Vores tilfredshed er endnu højere, når det er gjort rigtigt uden unødvendige slip ups og forsinkelser.

Lige så sikkert som værktøjer kan hjælpe en DIYer til at afslutte et projekt til tiden og på budgettet, at de af os, der arbejder i produktionsområdet, ved, at de rigtige værktøjer kan hjælpe os med at nå de samme mål. Selvom industrien ændrer sig under vores fødder, kan vi være klar til udfordringen.

Damien Munroe

http://www.controlstation.com

Damien giver et billede af processtyring og automatisering, der er født af sine erfaringer inden for militær luftfart, offshore olie og gas, præcisions pharma og halvlederfremstilling. Hans uddannelse på

Læs fuld bio

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Gå ikke glip af et enkelt synspunkt!

Process Industry Update Enewsletter

- Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret med de seneste nyheder og begivenheder, produkter, tekniske artikler og synspunkter

Send mig gode ting

Tilføj dit synspunkt

Bliv en tanke leder

- Forbedre din troværdighed, øge mærke anerkendelse og øge dit omdømme som en vigtig influencer i branchen

Find ud af mere

wolfson korte kurser 2019