← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Tre selskab på EIS Spring Show præsenterer de nyeste måling løsninger

bk forbindelse

Brüel & Kjær, HBM og Prenscia team op for EIS Instrumentation 2019

Besøgende på Engineering Society's (EIS) årlige Instrumentationskonference vil få en førstehånds kig på Brüel & Kjær, HBM og Prenscias nyeste målingløsninger.

Under showet, der finder sted den 2 april i Silverstone, vil tekniske eksperter fra de tre virksomheder udstille værktøjer som Brüel & Kjær's brugercentreret, lyd- og vibrationsanalysesoftware - BK Connect.

BK Connect's platform er designet til brug på tværs af mange forskellige brancher som luftfart, bilindustrien og medicinsk udstyr, der er udviklet omkring ingeniørernes behov og opgaver - især deres arbejdsgang. BK Connect integreres fuldt ud med Brüel & Kjær's førende brancheførende LAN-XI-opkøbs hardware til at levere et omfattende sæt værktøjer til måling og databehandling. Den meldes problemfrit til skræddersyede arbejdsgange over en lang række tekniske scenarier; fra gentagende standardiseret test til komplekse fejlfindingsundersøgelser.

Test-, måle- og vejningsteknologispecialist vil HBM demoere sine transducere beregnet til beregning af drejningsmoment, kraft, tryk, belastning, forskydning og vægt - plus et udvalg af avancerede datafangstsystemer (DAQ) og tilhørende software.

Disse værktøjer er designet til test af stressmåling i konstruktioner, maskiner og rumfartøjer, der er ideelle til en række industrier, herunder bilindustri, skibsbygning, landbrugs-, kemisk, farmaceutisk og fødevareproduktion.

Varighed software eksperter, HBM Prenscia vil fremvise den nyeste funktionalitet af dets fulde produktsortiment under arrangementet. nCode-software giver test- og CAE-ingeniører mulighed for at omdanne data til beslutninger.

Disse innovative værktøjer tilbyder løsninger til digital signalbehandling, akustisk og vibrationsanalyse, træthedsprognoser, holdbarhedsanalyse, datahåndtering af data og rapportering. Denne software hjælper bredt over en række industrier, og hjælper kunderne med at forstå produktets ydeevne, fremskynde produktudvikling og forbedre design.

EISs 2019-udstilling afholdes tirsdag den 2 april i Silverstone i Silverstone Wing. Få mere at vide om EIS Instrumentation på: www.eis.org.uk

For yderligere information om Brüel & Kjær, HBM og Prenscia, besøg:

www.bksv.com
www.hbm.com
www.hbmprenscia.com

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link