← Tilbage til Pumper kategori

Tomlinson Hall Linker Op Med Global Partner I Energieffektivitetsinitiativ

Colin Simpson & Simon Smart

Pumpebrugere er indstillet på at spare på energikostnader og øge effektiviteten takket være et innovativt nyt partnerskab.

Billingham-based pump specialist Tomlinson Hall, in conjunction with Grundfos Pumps Ltd – part of the globe-spanning Grundfos Group – has announced that it is rolling out free Energy Checks across the UK. The audits, which have been developed by Grundfos, are designed to help pump users identify significant cost savings, comply with energy saving regulations and help them to reduce their carbon footprints.

Energikontrollen - som indeholder en detaljeret kontrol på stedet - etablerer et pumpsystems aktuelle drift og registrerer oplysninger om pumpetyper, alder, strømning, hoved og strømforbrug, og inspektionen kræver ingen nedetid.

Efter energikontrollen vil slutbrugerne modtage en omfattende rapport, der viser de potentielle besparelser, der kunne nås ved at opgradere hele eller noget af systemet til en ny energieffektiv løsning.

Rapporten vil indeholde detaljer som elbesparelser, tilbageleveringstid på udskiftningssystemer, CO2 emissionsreduktioner og livscyklusanalyse af pumpeinstallation.

Tomlinson Hall har arbejdet sammen med Danmark, hovedkvarteret Grundfos som distributør i mange år og udviklet et samarbejde om industri i erhvervslivet, der har set de to virksomheder, der giver deres fælles ekspertise til multi-site-virksomheder.

I 2016 blev Tomlinson Hall valgt af Grundfos til at blive en britisk partner i sit Industry Partner Global Initiative. Tomlinson Hall var en af ​​40s partnerfirmaer i verden, der blev identificeret af Grundfos for at få de nødvendige kvalifikationer og evner til at bære og fremme virksomhedens brandethos og dets engagement i innovative pumpeteknologier og energibesparende løsninger.

Tomlinson Hall er nu en af ​​kun fire virksomheder i Storbritannien, der opererer under Grundfos Industry Partner Initiative.

Tomlinson Hall er en solidarisk medlem af Pump Distributors Association, en godkendt global distributør af mange førende pumpe-mærker og tilbyder en samlet service til industrien - herunder pumpsudvælgelse og levering, besøg på stedet, problemløsning, service og reparation.

Tomlinson Hall, der blev grundlagt på Teesside i 1919, fremstiller også sin egen innovative flydende ringvakuumpumpe, Liquivac, som kan udføre operationer på tværs af industrier, herunder søvandsudvinding, jordrensning, kemisk behandling, mad og drikkeforarbejdning og forsyningsselskaber.

Colin Simpson, forretningsudviklingsdirektør hos Tomlinson Hall, sagde: "Grundfos er en sand innovator i pumpebranchen, og ved at udvikle Energy Check-initiativet har den igen demonstreret sit engagement i bæredygtighed og reduceret energiforbrug i industrien. Vi er stolte af at indgå i partnerskab med Grundfos for at levere dette initiativ nationalt, da vi mener, at det vil have en stor langsigtet indflydelse på at hjælpe pumpebrugere med at spare omkostninger, opfylde deres miljømæssige forpligtelser og forbedre driftseffektiviteten.

"Pumper bruger 10 procent af verdens elektricitet, men mange systemer virker ikke så effektivt som de kunne - og spilder derfor unødigt energi. Vi er glade for at bringe vores tekniske ekspertise til at løse problemet. "

Rick Child, energibesparende forretningsudviklingsleder hos Grundfos tilføjede: "Vores erfaring er, at sådanne revisioner ofte afværger betydelige besparelser.

"Disse besparelser betyder regelmæssigt, at tilbageleveringstider kan være mindre end to år, så brugerne kan opgradere til nye systemer med høj pålidelighed og i mange tilfælde samtidig eliminere risikoen for at afhænge af potentielt forældede og ikke-understøttede pumper."
Tomlinson Hall er den nuværende indehaver af Pump Industry Awards 'Distributør af Årets titel og i 2017 vandt firmaet Nordøst Process Process Cluster SME of the Year Award for anden gang.

Grundfos-koncernen, der er grundlagt i Danmark i 1945, har en årlig omsætning på £ 3 mia. Og producerer 16 millioner pumper om året.

For mere information besøg www.tomlinson-hall.co.uk

Tomlinson Hall & Co

Fordel pumper globalt for mange OEM'er

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.