← Tilbage til sundhed og sikkerhed kategori

Denne nye 2015 TECHNOR Ex-katalog

TECHNOR katalog

Denne nye 2015 udgave af TECHNOR katalog bekræfter vores vilje til at give en ny impuls til vores ATEX ekspertise.

For at imødekomme kundernes krav i ATEX domæne, en ny enhed og mærke TECHNOR, integreret MARECHAL Electric Group i juni 2013. Technor Solutions har deres egne tekniske teams og kommercielle understøtninger tilbyde løsninger til alle typer ATEX projekter, herunder belysning, væg kasser og visuelle signaler. Hjemmesiden opdateres løbende med henblik på at imødekomme de nye udfordringer og normative fremskridt i eksplosionsfarlige områder.

Vi leverer hardwarekonfiguration og kan kontaktes via telefon eller e-mail. Kontaktoplysninger er på "Kontakt" side af www.ex.technor.com internet side.

Vi er meget opmærksomme på dine projekter og tilbyder assistance overalt i Frankrig og i udlandet, og vores salgsmedarbejdere står også til din rådighed for de mest delikate tjenester.

Vi leverer løsninger til dine daglige begrænsninger for udstyr, der anvendes i eksplosionsfarlige områder. Takket være vores 60 års erfaring i disse højrisiko industrielle områder, vi har unikke færdigheder, som er til rådighed for dine bæredygtige behov.

Teknologiske løsninger til alle dine projekter, uanset størrelse, beliggenhed eller felt!

Hent herfra

MARECHAL Electric

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.