← Tilbage til begivenheder kategori

Thermal Imaging Webinars on Demand

flir webinars

FLIR Systems annoncerer tilgængeligheden af ​​3 nye indspillede webinarer, der vil være interessante for folk interesseret i eller brugere af termiske kameraer til forskning og udvikling.

Et webinar med titlen 'Fordelene ved LWIR SLS termiske kameraer'diskuterer, hvordan indførelsen af ​​SLS-detektorer af type II-strained layer superlattice i de seneste år har medført betydelige fremskridt inden for termisk billeddannelse, hvad angår temperaturinterval, ensartethed, hastighed og integrationstider. Dette webinar demonstrerer, hvordan infrarøde kameraer med SLS-detektorer tilbyder et levedygtigt, højtydende alternativ til traditionelle termiske kameraer, der er afhængige af indiumantimonid eller kviksølvkadmium-telluridetektorer, der giver den samme eller bedre ydelse til en lavere pris.

Både termoelementer og infrarøde kameraer bruges til at måle temperaturen i et bredt udvalg af applikationer. FLIRs 'Thermocouples vs Infrared-kameraer' registrerede webinar anmeldelser, hvordan vi i øjeblikket måler temperaturen med de tilgængelige teknologier i dag og forklarer det grundlæggende i, hvordan både termoelementer og IR-kameraer virker. For at sammenligne de to teknikker udføres et identisk eksperiment ved anvendelse af termoelementer og et IR-kamera til måling af temperatur. Dette webinar vil være en fantastisk mulighed for alle, der i øjeblikket er afhængige af termoelementer for at lære om fordelene ved næste generation infrarøde kamera løsninger til ikke-kontakt termisk måling.

I den sidste nye optagede webinarpræsentation sammenligner FLIR Business Development Manager for Science, Jerry Beeney, brug af traditionelle temperaturmåleapparater med et moderne termokamera til fejlfinding af fejl og fejl i PCB og elektroniske produkter. I denne præsentation bruger han virkelige infrarøde billeder og eksempler til detaljer, hvordan R & D / Science grade termiske kameraer lettere kan identificere hotspots, hvilket giver mulighed for forbedret termisk styring og større fremskridt i kredsløbsdesign.

For at finde ud af mere om, eller se disse og andre FLIR webinars på forespørgsel venligst besøge her.

FLIR kommercielle systemer

Vi designer, producerer og Marked Thermal Imaging infrarøde kameraer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Del via
Kopier link