← Tilbage til Level Measurement & Control kategori

Betydningen af ​​naturgaskomprimering til produktion og distribution

naturgas kompression

Fra naturgasudvinding til rørledningstransmission er kompressorer en væsentlig teknologi anvendt i hele produktion og distributionskæder for at øge trykket af naturgas ved at reducere volumenet. Naturgas kompression stationer er til stede langs mange punkter i raffinering og distribution proces og udføre vigtige roller i mange applikationer.

Dette blog-indlæg, som er en del af Magnetrol®-serien om naturgasforarbejdning, diskuterer behovet for naturgaskompression på mange produktionsstadier og forklarer, hvorfor disse systemer er vigtige.

Kompression gennem hele naturgasforarbejdning

Naturgas kompression opfylder forskellige behov på forskellige punkter i raffinement og distributionsprocessen. Ved brøndhovedet tillader kompression en lavtryksbrønd til at producere højere volumener naturgas - i nogle tilfælde kan brøndproduktionen være helt afhængig af gaskompression. I naturgasforarbejdningsanlæg komprimeres mellem- og slutproduktgasser for at lette indsamling og forarbejdning.

Ved rørledningstransport af renset naturgas sikrer kompressionsstationer gasbevægelsen fra produktionsstedet til forbrugeren. Når gasen bevæger sig gennem rørledningen, vil den naturligvis miste tryk på grund af afstand og friktion.

Naturgas kompression sikrer, at gassen kan fortsætte med at bevæge sig glat gennem rørledningen og strømme til kunden. Kompressorer kan også bruges i forbindelse med over jorden eller underjordiske naturgasopbevaringsfaciliteter.

Kompressor opsætning og funktion

Naturgas undervejs til en kompressor strømmer først gennem skrubber og filtre for at ekstrahere urenheder og partikler. Herefter komprimeres gassen i en proces, der introducerer tryk i rørledningen. Denne proces genererer varme, som skal bortledes fra gassen, inden den forlader kompressoranlægget. Nogle kompressorstationer er brændt af en del af naturgassen, der strømmer gennem dem, mens andre er elektrisk drevne.

Niveau måle overvejelser

Hvert trin i naturgas kompressionsprocessen kræver pålidelig, præcis niveau instrumentering for at forhindre lækager og ulykker, sikre, at varmen er korrekt spredt og adskille væsker fra den komprimerede gas.

Niveaumåling kan også bidrage til effektiviteten af ​​kompressionsprocessen. Komponenter af denne proces har specifikke målebehov, som vil blive diskuteret i efterfølgende blogindlæg.

Mere information

For mere information om naturgas kompression og andre naturgas behandling applikationer, download naturgasbehandlingsbrochuren.

Magnetrol International UK

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link