← Tilbage til Pumper kategori

Grundfos CONLIFT Den nemme og bekvemme kondensatpumpe løsning

conlift1-ls

Kondensat kan være et reelt problem, når det ikke kan fjernes af et naturligt tyngdekraftfald. For eksempel på grund af lokationen, køkkenskabsopstilling eller døråbning, der forhindrer let adgang til afløb; En kondensatpumpe, som f.eks. Grundfos CONLIFT, giver en nem og bekvem løsning.

Grundfos CONLIFT-familien består af bare 2-modeller; CONLIFT1 og CONLIFT1 LS. Deres avancerede design betyder, at de vil fungere automatisk, når kondensat kommer ind i opsamlingstanken fra et apparat. Enhederne løfter derefter kondensatet op til 5m i højden og over en afstand af flere meter til det nødvendige dræningspunkt.

Et andet plus er, at disse enheder kræver minimal vedligeholdelse. Motor / pumpeenheden kan dreje 180o på tanken, hvilket øger fleksibiliteten i installationsprocessen, en situation, der forbedres af de fire symmetriske indløb, hvilket betyder at enheden kan tilsluttes fra enhver retning. Begge varianter leveres med integreret NC / NO kontakt og kabel, så hvis overløbskontakten registrerer et højt vandniveau, kan dette bruges til at slukke for kedlen.

Takket være det modulære system kan begge muligheder opgraderes med enten et alarm PCB og / eller neutraliseringsenhed, som kan eftermonteres, hvis skiftforholdene kræver denne fleksibilitet.

Få mere at vide om CONLIFT familien samt andre spændende nye udviklinger fra Grundfos ved at besøge www.grundfos.co.uk

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link