← Tilbage til Pumper kategori

Grundfos COMFORT PM får dig i varmt vand

KOMFORT 20 -14BX

Det er en bekymrende kendsgerning, at en typisk familie på tre, der bor i en husholdning med et konventionelt rørlegersystem med én streng, hvert år i Det Forenede Kongerige udleder op til 16,000 liter rent vand - lige ned i afløbet - mens de venter på varmt vand.

Imidlertid kan dette problem ganske enkelt overvindes ved at montere en COMFORT PM varmtvand recirkulationspumpe, som vil betyde levering af øjeblikkeligt varmt vand. Disse pumper eliminerer effektivt den dyre og irriterende ventetid, der i gennemsnit er 60 sekunder.

Disse pumper har sat nye standarder for energieffektiv recirkulation af varmt vand i hjemmet i et trykksystem. Takket være den lave støj og den permanente magnetmotor reduceres energiforbruget til så lidt som 5-7 W - mens den overlegne AUTOADAPT-funktion sikrer, at pumpen kun kører når det er nødvendigt, hvilket minimerer både varme og strømaffald. Resultatet er maksimal komfort med et minimum af forbrug af vand, varme og elektricitet.

De reelle konkrete fordele ved COMFORT PM-pumpen er imidlertid ikke kun de lavere driftsomkostninger og de stigende komfortniveauer, men det meget vigtige miljø drager fordel af at minimere vandforbruget. For at finde ud af mere om disse pumper og en lang række andre pumpeløsninger, der også kan leveres fra den omfattende Grundfos-portefølje, kan du besøge www.grundfos.co.uk

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link