← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

Test og måling Ekspertudstilling ved High-End Technology Event

avanceret teknik 2019

- Boost dit tekniske værktøjssæt med HBK på Advanced Engineering showet

Besøgende på Advanced Engineering-konferencen vil få et førstehånds kig på HBKs udvalg af løsninger til test- og måleingeniører, der arbejder inden for brancher som luftfart, bilindustrien, maskiner og fremstilling.

Bestående af tre specialiserede tekniske virksomheder - HBT, HBM Prenscia og Brüel & Kjær, HBK vil demonstrere sine førende teknologier, herunder HBM eDrive Testing system. Dette er et moderne målesystem til test af invertere og elektriske maskiner, hvilket giver brugeren betydelige fordele i forhold til konventionelle effektanalysatorer.

HBM eDrive Testing's revolutionerende system er designet til måling af elektriske invertere og maskiner samtidigt til mekaniske og elektriske signaler for at hjælpe brugerne med at analysere el-drevet og dets tab om nogle få minutter - i stedet for dage - at sikre optimering og øget effektivitet af drevet.

Varighed software eksperter, HBM Prenscia vil fremvise den seneste funktionalitet af dets fulde produktsortiment sammen med Advanced Materials Karakterisering og Test Facility (AMCT). nCode-software, der drives af HBM Prenscia, gør det muligt for test- og CAE-ingeniører at omdanne data til beslutninger.

Disse innovative værktøjer tilbyder løsninger til digital signalbehandling, akustisk og vibrationsanalyse, træthedsprognoser, holdbarhedsanalyse, datahåndtering af data og rapportering. Denne software hjælper bredt over en række industrier, og hjælper kunderne med at forstå produktets ydeevne, fremskynde produktudvikling og forbedre design.

Lyd- og vibrationsspecialist Brüel & Kjær præsenterer sin bruger-centreret lyd- og vibrationsanalyseprogramvare - BK Connect. BK Connect's platform er designet til brug på tværs af mange forskellige brancher som luftfart, bilindustrien og medicinsk udstyr, der er udviklet omkring ingeniørernes behov og opgaver - især deres arbejdsgang.

BK Connect integreres fuldt ud med Brüel & Kjær's førende brancheførende LAN-XI-opkøbs hardware til at levere et omfattende sæt værktøjer til måling og databehandling. Den meldes problemfrit til skræddersyede arbejdsgange over en lang række tekniske scenarier; fra gentagende standardiseret test til komplekse fejlfindingsundersøgelser.

Udviklet på 27th og 28th marts på Åbymässan i Göteborg er Advanced Engineering Sveriges mest avancerede industritekniske knudepunkt, hvor besøgende forbinder med nogle af branchens største navne.

Få mere at vide om Advanced Engineering på: www.easyfairs.com/advanced-engineering-elektronikmaessan-2019/advanced-engineering-2019/

HBM UK Ltd

HBM forsyningstest og måleprodukter og -tjenester til en bred vifte af måleanvendelser på tværs af mange brancher

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via