← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Termisk billeddannelse registrerer isoleringsdefekter for at optimere kold opbevaring

gubba kold opbevaring

Gubba Cold Storage tilbyder sine kunder kølerum til en bred vifte af produkter, fra plantefrø til farmaceutiske produkter. Hvert produkt har sine egne foreskrevne opbevaringsbehov, så det er vigtigt, at Gubbas elleve køleopbevaringsenheder opretholder en nøjagtig, ensartet temperatur, 24 / 7. Dette er ikke kun vigtigt ud fra et kundeservicesynspunkt, men også for at optimere driftsomkostningerne.

Af denne grund har Gubba investeret i FLIR termisk billeddannelse for at forhindre isoleringsfejl eller elektriske fejl, der kompromitterer temperaturregulering og ensartethed eller øger energiforbruget.

Virksomheden har historisk set ikke udført nogen forebyggende vedligeholdelse af isolationslækager, de blev simpelthen repareret, da de blev tydelige. Selvom virksomheden var hurtig til at handle, var der altid faren for, at fugtindtrængning ville forstyrre den krævede relative fugtighed. Fugtigheden vil også kondensere og fryse, hvilket i sidste ende ville svække strukturen på enhedens væg og formindske dens isoleringsegenskaber.

isolering-lækage termiskEt tilfældigt møde med FLIR på en udstilling viste vendepunktet. ”Jeg opdagede snart, at det er muligt at scanne store områder for at se efter isoleringsproblemer, finde fugt under isoleringsoverfladen og meget mere,” forklarede Gubba Prashant. ”Så vi besluttede at købe et af FLIRs håndholdte termiske billedkameraer, og vi har ikke set tilbage siden.”

Virksomheden valgte et FLIR-fejlfindingskamera på indgangsniveau, og det er nu i regelmæssig brug til at se både isolationsfejl og elektriske problemer i deres spædbarn. Ingeniører kan nu scanne elektriske skabe, komponenter og tilslutninger for at få et øjeblik billede af potentielle problemer.

”Vi bruger vores FLIR-kamera i vid udstrækning til sikkerhedskontrol i elektriske paneler og kølerum på tværs af forskellige kølehus.” Gubba Prashant tilføjet. ”Når det viser os et elektrisk kabel, der er meget varmere end dets miljø, griber vi øjeblikkeligt ind for at forhindre, at problemet bliver alvorligt.” Han bekræfter: ”En betydelig reduktion i energiomkostningerne er også resultatet af de reparationer, vi har været i stand til at gøre, baseret på oplysningerne fra vores FLIR-kamera.”

Termisk billeddannelse har givet Gubba Cold Storage tilliden til, at det leverer den allerbedste service til sine kunder, men fordi det er en visuel teknologi, kan disse kunder også se bevis. Efter at have udført en termisk revision med FLIR-kameraet, er virksomheden nu i stand til at give sine kunder en rapport, der bekræfter nøjagtigheden af ​​enhedens temperatur og relative fugtighed.

FLIR Systems Ltd
2 Kings Hill Avenue, Kings Hill, West Malling, Kent, ME19 4AQ, Det Forenede Kongerige
Tel: + 44 (0) 1732 220011 Fax: + 44 (0) 1732 220014
E-mail: [Email protected]
Web: www.flir.co.uk

FLIR kommercielle systemer

Vi designer, producerer og Marked Thermal Imaging infrarøde kameraer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link