← Tilbage til Process Control & Systems kategori

Den centrale rolle systemintegratorer Play Med vedtagelsen Ny teknologi

"Når klienten har forklaret, hvad målene med et projekt er, er det op til System Integrator at oversætte målene (normalt funktion, pris og præstation) til en fysisk struktur og en kontrolplatform - en, der ikke kun leverer, hvad klienten søger at opnå, men oftere end ikke også passer fint ind i en eksisterende kontrol- og ledelsesstruktur '. Dette er pr. Definition 'system' og 'integration'. Det understreges også, hvorfor integratorens rolle ofte er kernen i adoptionskurven for ny teknologi.

For at kunne levere, SI skal være opmærksom på de nyeste teknologiske løsninger, være, at i form af hardware: PLC, Servo, Sensorer, HMI, Robot teknologi mv eller kommunikationsteknologi og softwareplatforme. Målet er at være omkostningseffektive konkurrencedygtig fra en ophobning synspunkt, effektiv fra en funktion synspunkt og give nem, intuitiv, pålidelig kontrol for manager og operatør.

De fleste SI'er have foretrukket teknologileverandører, der tillader dem at opnå dette; producenter, de har arbejdet med i løbet af årene, der leverer fantastiske produkter, men også afgørende god teknisk support. Hvis en SI har været at en robot træningssession som dem regelmæssigt leveret af Mitsubishi Electric for eksempel og har set, siger, et rent rum robot i aktion, eller en kollaborativ robot eksempel, vil de være opmærksomme på mulighederne for at bruge denne teknologi . De vil normalt tage den ledende rolle i at forklare kunden, hvordan den nyeste teknologi vil gavne dem. Vedtagelse af teknologi kommer derfor ned i høj grad til den tillid mellem SI og kunden.

Sommetider buzzwords og høje begreber er nyttige, de tillader SI for at sætte en enklere etiket på, hvad der kunne være en kompleks teknologi og efterfølgende drive vedtagelse. At være bevidst om begreber som Industri 4.0 kan gøre en klient mere modtagelige for en højere grad af integration til systemer for eksempel. Men den væsentligste drivkraft for at indføre ny teknologi såsom en afbryder til bruger mobilenheder til plante interaktion under anvendelse af en robot til palletering, skift fra fieldbus til Ethernet-netværk, eller ved hjælp af en PLC hvor før processer blev ikke tilsluttet og fuldt synkroniseret f.eks , kommer fra bevidsthed.

Det er her producentens rolle er afgørende - god uddannelse og en aktiv, åben kommunikationskanal mellem automationskomponentleverandøren og SI er afgørende for at muliggøre filtrering af ny teknologi fra sælgeren til slutbrugeren . Dette kan være bedre hardware integration løsninger, der sparer tid i programmering og faktisk reducere købsomkostninger såsom at tilføje sikkerhedsstyring eller robot kontrol funktionalitet som en mulighed på en PLC eller indføre en mobil app, der giver dig mulighed for at styre inverter drev og HMIs mens du er på det træk, der gavner slutbrugeren med ekstra bekvemmelighed og hurtigere responstid.

Verden bliver mere og mere digitaliseret, og den rolle SI vil fortsat være på forkant med vedtagelsen i den industrielle område.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.