← Tilbage til opvarmning, køling og tørring kategori

Spirax Sarco White Paper analyserer omkostningsfordele ved kondensatgenvinding i dampsystemer

En ny hvidbog fra Spirax Sarco viser, hvordan dampbrugere kan spare tusindvis af pund ved at forbedre deres kondensatgenvindingssystemer.

Kondensat, det varme, behandlede vand produceret som damp frigiver sin varmeenergi, er en værdifuld ressource, der indeholder op til 20% af den nyttige energi i den oprindelige damp. Gendannelse af denne energi kan reducere brændstofregninger, skærevand og spildevand og reducere udgifterne til vandbehandlingskemikalier.

Hvidbogen beskriver teknologien, der er involveret i at genvinde denne vigtige ressource, herunder dampfælder, pumpeteknologi, kedelblæsning, flashdamp og dens genopretning, og problemerne med trykket lavt tabskondensatgendannelse.

Casestudier viser, hvordan virkelige dampbrugere har brugt disse teknologier i praksis og viser de betydelige besparelser, de har opnået.

Spirax Sarco tilbyder en komplet portefølje af de nyeste kondensatgendannelsessystemer, der hjælper dampbrugere med at reducere deres brugsregninger og optimere deres systemer. Hvidbogen skitserer disse såvel som rådgivning om finansiering af forbedringsprojekter med kondensatgenopretning.

Hvidbogen kan downloades fra Spirax Sarco hjemmeside www.spiraxsarco.com/uk/about/news/condensate_recoveryWP eller er tilgængelig på forespørgsel i PDF-format. For en kopi, send venligst en e-mail [Email protected] eller ring 01242 535319, ref: 'Kondensatgendannelse hvidbog'.

Spirax Sarco

Spirax Sarco er en førende leverandør af damp- og termiske energiløsninger med hovedkontor i Storbritannien

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.