← Tilbage til Flow Measurement & Control kategori

Angivelse af Optimal Liquid Flowmeter til din ansøgning

Titan Enterprises "hvidt papir

På baggrund af mange års erfaring med at designe og levere flydende flowmetre til at opfylde strenge OEM-specifikationer, har Titan Enterprises udarbejdet et informativt hvidbogen "Sådan specificeres væskestrømsmålere".

Nøjagtige, pålidelige, omkostningseffektive flowmåling er vigtigere i dag end det nogensinde har været. Men den optimale væske flowmåler varierer betydeligt i henhold til en lang række operationelle parametre, herunder rør boring, flow sti, flydende viskositet, partikler, målenøjagtighed, måling dynamikområde, vedligeholdelse og mål købsprisen.

I denne 8-side hvidt papir forskellige stilarter flowmeter (differenstryk, turbine, propel, fortrængnings-, vortex, ultralyd, elektromagnetisk og masse flowmåling) diskuteres og deres lette ansøgning, begrænsninger og andre begrænsninger nærmere. Sammenfattende forfatteren omfatter en nem-at-bruge udvælgelse guide, der tager 13 applikationseksempler kortlægning dem mod 14 forskellige typer af flowmeter, fremhæver de gode, de dårlige, og de tvivlsomme teknikker til hvert program.

For at downloade en kopi af denne hvidbog besøg www.flowmeters.co.uk / PR2.php. At diskutere den optimale flowmåler til din ansøgning nærmere kontakt Titan Enterprises på + 44-1935-812790 / [Email protected].

Titan Enterprises Ltd
Coldharbour Business Park
Sherbourne
Dorset DT9 4JW
UK

tel. + 44-1935-812790
e-mail [Email protected]
www.flowmeters.co.uk

Titan Enterprises Limited

Producent af high performance off-the-shelf og skræddersyede flowmåler systemer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.