← Tilbage til opvarmning, køling og tørring kategori

Sikker og effektiv isolering: Er svaret dobbeltisolering i kun en enhed?

DBB3 Dobbelt blokering og udluftning Bælger forseglet stopventil 07

Uforudsete reparationer af kritisk planteudstyr på et hospital eller en sundhedsfacilitet bringer mareridt scenariet med, at flere vigtige processer sættes i drift, når de er mest nødvendige - risikere patientsikkerhed. Angelo Giambrone, forretningsudviklingschef hos Spirax Sarco, fremhæver vigtigheden af ​​sikker og effektiv planteisolering.

Hospitaler og sundhedsfaciliteter er afhængige af damp til en lang række anvendelser, herunder sterilisering og varmt vandforsyning for at holde patienterne behagelige, kirurgiske værktøjer steriliserede og afdelinger rene. Når det gælder isolering, hvad enten det gælder vedligeholdelsesopgaver eller kritiske reparationsjob, er sikkerhed og effektivitet nøglen.

Udførelse af sikker og effektiv isolering, mens minimering af forstyrrelser i den daglige drift af anlægget minimeres altid i forgrunden for enhver vedligeholdelseschef. Derfor er det vigtigt, at de forstår, hvilke muligheder de har til rådighed for dem.

Risikoen ved at forblive enkelt

I England er der 152 akutte sundhedsfonde, der hver især er ansvarlige for at styre og føre tilsyn med adskillige sundhedsfaciliteter. Nogle af de ældre hospitaler, der er under deres pleje, bruger muligvis stadig en enkelt ventil ved siden af ​​anlægget som et isoleringsmiddel.

Der kan faktisk være en anden isoleringsventil et eller andet sted i planteværelset, men det er måske ikke tæt på det pågældende anlæg, det kan isolere andre udstyr og kun være tilgængeligt gennem et utal af rørledninger. Derfor kan planteisolering medføre en række udfordringer for vedligeholdelsesledere.

Enkel ventilisolering i planteværelser på hospitaler eller sundhedsfaciliteter er ikke længere tilstrækkelig, da alt ansvaret for at skabe et sikkert, lækagefri miljø, hvor man skal arbejde, falder ned på det ene ventilsæde.

Selv en mindre lækage kan resultere i et utrygt arbejdsmiljø og en manglende evne til at løse problemet, der krævede isolering i første omgang - forlade steder uden varme, varmt vand eller andre tjenester, der er kritiske for deres drift.

Health and Safety Executive (HSE) har udstedt retningslinjer, der siger, at enkeltblokering og blødning (SBB) kun skal bruges i forbindelse med en fuldstændig løsrivelse af anlægget; i virkeligheden spading af dampforsyningen for at garantere isolering. Alternativer bør overvejes alvorligt.

DBB3 Dobbelt blokering og udluftning Bælger forseglet stopventil 02

DBB3 Dobbelt blokering og udluftning Bælger forseglet stopventil 02

Fordobling

Dobbelt blokering og blødning isolering giver et spring frem mod sikker og effektiv isolering. Traditionelt har denne løsning involveret brugen af ​​to hovedledningsventiler, der er adskilt af et spolestykke, hvori en lille udluftning med en tredje ventil er monteret.

Med begge hovedisoleringsventiler lukket og udluftningen åben, kan vedligeholdelse af anlægget udføres af vedligeholdelsespersonale, idet de er sikre på, at der ikke skal være noget tryk på den anden ventil. Enhver let lækage fra den første ventil ventileres via udluftningen.

På grund af de ekstra ventiler kræver traditionelle dobbeltblokke- og udluftningsinstallationer mere plads end en enkelt isoleringsventil. Når man overvejer en opgradering til en eksisterende installation med en enkelt ventil, kan det være en udfordring, hvis anlægsrummet allerede er i præmie. Der skulle investeres tid og penge i omarrangering af rørledninger for at rumme de ekstra ventiler, hvis der faktisk var plads til rådighed.

Selv med helt nye installationer skal de ekstra rørlængder tages med i konstruktionen, hvilket øger den samlede planlægningsplads, der kræves.

DBB3 Dobbelt blokering og udluftning Bælger forseglet stopventil 08

DBB3 Dobbelt blokering og udluftning Bælger forseglet stopventil 08

To bliver en

Alternativet for vedligeholdelsespersonale, der kræver forsikring om, at de kan gå videre med opgaven i hånden sikkert og hurtigt, er at gøre brug af en altomfattende DBB-isoleringsventilenhed, såsom SafeBloc ™.

SafeBloc ™ er en sikker, pålidelig og effektiv dobbeltisoleringsløsning, der hjælper websteder med at fungere efter den bedste praksis som beskrevet af Health and Safety Executive (HSE). På grund af dets kompakte design kan det normalt monteres i det rum, der stilles til rådighed ved fjernelse af en enkelt isoleringsventil, uden ændringer i rørarbejdet. Dette gør det muligt at udføre arbejde sikkert og hurtigt, hvilket resulterer i en tilbagevenden til topdrift med minimal nedetid.

Hele installationen har færre flangeforbindelser sammenlignet med anvendelse af separate ventiler, hvilket minimerer det potentielle antal flangelækstier. Derudover er en ekstra fordel ventilens brug af bælge forseglede stængler, hvilket resulterer i nul stilkemission og eliminerer vedligeholdelsen med konventionel kirtelstammeforsegling.

Det sikre valg

Når det kommer til sikker og effektiv isolering til vedligeholdelses- og reparationsprocesser, uden bekymringerne ved udvidede nedlukninger på grund af ineffektiv isolering, kan SafeBloc ™ give dig ro i sindet.

Besøg: for at finde ud af mere om sikker og effektiv isolering: sxscom.uk/SafeBloc

Spirax Sarco

Spirax Sarco er en førende leverandør af damp- og termiske energiløsninger med hovedkontor i Storbritannien

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via