← Tilbage til Process Control & Automation kategori

Reduktion af reagensomkostninger til in vitro diagnostisk udstyr

analysator oems

Moderne sundhedspleje er afhængig af klinisk og biologisk analyse af prøver for at levere nøjagtige diagnoser og give målrettet behandling til patienter. Meget af det udstyr, der bruges til at udføre analysen, bruger reagenser og rengøringsvæsker til at oprette nøjagtige resultater og forhindre krydskontaminering. Den effektive håndtering af reagenser kan derfor bidrage til omkostningsreduktion og øget tilgængelighed af tjenester.

Tony Brennan, Field Segment Manager, .gas & .micro hos Bürkert, ser på, hvordan driftsomkostningerne forbundet med dette udstyr kan minimeres.

Analysen af ​​blod, spyt og andre kropsvæsker giver vigtige oplysninger til medicinsk diagnose, og som sådan kører maskinerne involveret i at etablere resultaterne ofte 24 / 7 for at holde op med efterspørgslen. Pålidelighed, både mekanisk og med hensyn til analysens nøjagtighed er af afgørende betydning, og derfor placeres analysen af ​​analyseudstyret under en sådan undersøgelse.

Samtidig ønsker producenterne at forbedre produktiviteten og reducere driftsomkostningerne, hvor det er muligt for deres kunder. Mens grundlæggende design og processer forbliver uændrede, kan forbedringer i komponenterne og deres layout opnå en betydelig reduktion i reagensomkostninger og minimere nedetid til vedligeholdelse.

Reducere omkostninger

Med de høje omkostninger ved reagenser kan en reduktion af udgifterne til denne indgang have en betydelig indvirkning på udstyrets løbende omkostninger. Desuden, hvis maskinens skala kan reduceres, kan yderligere udstyr tilføjes til laboratoriet, hvilket gør det mere produktivt.

Forbedringer i analyseteknologi gør testprocedurerne mere effektive, hvilket reducerer mængden af ​​reagens, der kræves alt, hvad der er brug for, er en modificeret kontrolproces, som nøjagtigt kan håndtere de reducerede mængder.

Med behovet for at reducere størrelsen af ​​analysemaskinen og gøre den mere effektiv er fokus inden for industrien på miniaturisering og multi-tasking, som begge vil gøre det muligt for laboratorier at opnå mere med mindre.

Designudvikling

Den mest almindelige type projekt inden for sektoren er modifikation af eksisterende udstyr. Analyseprocessen er normalt perfekt forstået og dokumenteret. Hvad der kræves, er en forbedring af den nuværende maskine, der gør den mere effektiv og mere omkostningseffektiv.

Ved at skabe partnerskaber mellem analysatorens OEM'er og proceskontroleksperterne er det muligt at arbejde sammen og udvikle løsninger samt alle certificeringer, der kræves for at betjene maskiner i medicinsk industri. Dette gør det muligt for OEM'er at udnytte nye teknologier, der har lavet kontrolventiler mindre eller med længere levetid.

Samtidig kan der være mulighed for at gøre udstyret mere tilgængeligt for vedligeholdelse og reducere antallet af fluidforbindelser og dermed potentielle lækageveje. Dette giver også mulighed for at forenkle de forskellige anvendte dele og reducere antallet af leverandører involveret i projektet.

klinisk biologisk analyse

Moderne sundhedspleje er afhængig af klinisk og biologisk analyse af prøver for at levere nøjagtige diagnoser og give målrettet behandling til patienter.


Manifolds for optimeret ydelse

Implementeringsprocesreguleringsmanifolds, der udnytter moderne fremstillingsmetoder og materialer, kan levere en række fordele ved den daglige drift, ikke mindst reduktionen i mulige lækageveje. Ved at reducere mængden af ​​rørsystemer, der kræves i en maskine, gør en manifold også en meget renere og mere effektiv installation.

Manifolds består af flere individuelle komponenter, såsom ventiler, fittings, sæler, sensorer, såvel som manifoldblokken selv. Ved at bruge en specialfabrikant til at oprette den komplette samling, opnås en langt mere effektiv proces og reducerer også byrden hos vedligeholdelsesingeniører, som måske har brug for support fra producenterne, der er involveret i leveringen af ​​analyseudstyret.

Manifolds kan også betydeligt reducere nedetid i tilfælde af et operationelt problem. I stedet for at bruge tid på fejlfinding og fejlfinding kan hele manifolden hurtigt fjernes og udskiftes, så maskinen hurtigt kan komme tilbage til normal drift.

I mellemtiden kan spørgsmålet undersøges yderligere og løses uden det ekstra pres af en efterslæb af tests, der stables. Producenten kan bruge tid til at indsamle yderligere oplysninger, der kan bidrage til at forbedre design for fremtiden.

Rengøring for succes

I næsten alle analysemaskiner er det vigtigt at rengøre alle relevante overflader effektivt mellem hver test for at forhindre krydskontaminering. Denne proces kan indebære dyre kemikalier, og eventuelle forsinkelser i færdiggørelsen vil reducere analyseresystemets driftseffektivitet.

Ved hjælp af moderne beregningsstrømdynamik (CFD) er det muligt at optimere rengøringscyklussen ved at skabe en manifold med ventiler, fittings og sensorer, der minimerer døde områder. Ved at reducere den tid, der kræves til rengøringsprocessen, reduceres tidsforsinkelsen mellem analyser og produktiviteten øges.

I hvert tilfælde skal de kemiske resistens egenskaber af sæler og membraner vurderes korrekt for at sikre deres egnethed til opgaven. Driftsikkerhed er af afgørende betydning på dette område, og det omfatter vedligeholdelsescyklusserne samt de faktiske analyseprocesser.

Førende feltet

Analysemaskiner arbejder 24 / 7 for at følge med efterspørgslen, og det er vigtigt, at hver komponent leverer pålidelighed. Fluidstyringssystemet er udstyrets hjerte og viser, at en kombination af ventiler, sæler og manifolder kan levere denne pålidelighed kræver ekspertise inden for design, fremstilling og testning af fluidstyringssystemer.

Ved at arbejde med væskekontroleksperter, som Bürkert, er det muligt at optimere et eksisterende design med hensyn til ydeevne og pålidelighed. Ved hjælp af en kombination af standardprodukter og skræddersyede manifolder kan der leveres en unik løsning, der er skræddersyet til en bestemt applikation.

På denne måde kan OEM'er forbedre deres omdømme ved at lede feltet med hensyn til klinisk analyse, samtidig med at produktiviteten forbedres og omkostningerne ved drift reduceres.

Kirsty Anderson

Bürkert Fluid Control Systems

Fluid Control Centre, 1 Bridge End, Cirencester, Gloucestershire, GL7 1QY, Storbritannien

Tel: + 44 (0) 1285 648761 Fax: + 44 (0) 1285 648721

Web: www.burkert.co.uk

E-mail:yourid@yourmail.com [Email protected]

Bürkert Fluid Control Systems

Fremstilling af procesudstyr. En af de få producenter til at levere løsninger til den komplette kontrolsløjfe.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via