← Tilbage til Maintenance & Asset Management kategori

Proces fabrikanterne skal optimere deres netværk af aktiver til at køre højere marginer

Geografisk marked Shift Drives behovet for at optimere Planter og Aktiver dynamisk tværs af Global Supply Chain

En ny hvidbog, Udviklingen af ​​optimering i processen Industries, siger ledere proces produktionsvirksomheder skal optimere netværk af planter og aktiver til at køre højere marginer som reaktion på geografiske marked skift. Skrevet af IDC Manufacturing Insights og sponsoreret af Aspen Technology, Inc. (NASDAQ: AZPN), papiret beskriver, hvordan optimering af planter og aktiver dynamisk tværs af den globale forsyningskæde repræsenterer den seneste fase i udviklingen af ​​procesoptimering.

IDC papir fremhæver, hvordan konkurrere effektivt i dag kræver et grundlæggende skift fra levering skub til efterspørgslen pull. Dette krav er drevet af behovet for bedre at tilfredsstille kunder i dagens miljø, hvor de har mere udbud valg. Som et resultat producenter skal konkurrere ikke blot på produkternes kvalitet, men også på højere niveauer af kundeservice.

Anvende optimering teknologi fra AspenTech tværs teknik, produktion og supply chain operationer hjælper proces fabrikanter nå disse højere kvalitet og kundeservice niveauer ved at give dem til at fungere så effektivt som muligt, hvilket udmønter sig i overlegen finansielle og driftsmæssige resultater.

Et casestudie af Dow Chemical, der fremgår af papiret, illustrerer, hvordan virksomheden løser kritiske forretningsudfordringer gennem procesoptimering. I dokumentet understreges, hvordan Dow har skabt et center for operationel excellence, der drives af et netværk af praktikere fra flere fabrikker verden over for hurtigt at dele og formidle bedste praksis. Dow s kumulative besparelser fra avanceret kontrol og optimering forventes at være mere end $ 1 milliarder.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.