Få mest muligt ud af din it-infrastruktur

Tony Mannion, Business Unit Leader Industrial IT fra SolutionsPT, ser på presset over for fremstillingsvirksomheder og fortællingsskiltene, at de har vokset deres infrastrukturer.

SolutionsPT Tony MannionGøre springet fra SMV til en større virksomhed er spændende, men ikke uden udfordringer. At have den rigtige software og teknologi på plads er afgørende for at dyrke en virksomhed, men mange virksomheder - især producenter - er ved at blive begrænset af gammeldags proces og applikationer. Så hvordan kan beslutningstagerne identificere, hvornår deres it-systemer har nået vendepunkt?

Efter den seneste tids finansielle krise og efterfølgende igangværende opsving, er det nu vigtigt for producenterne til at sikre, at de maksimere deres aktiver og applikationer for at nå deres forretningsmæssige mål. Som det er blevet en stadig mere afgørende service til fabrikanter, så også har kravet om systemerne ikke at svigte, og for ydeevne til at være konsekvent.

For at forblive foran kurven skal britiske producenter benytte de nyeste teknologiske nyskabelser. Dette bliver stadig vigtigere, når du overvejer en nylig rapport fra regeringen for videnskab, der fremhævede den britiske fremstillingsindustri som en af ​​de sektorer, der vil undergå drastiske ændringer i de kommende år, da virkningen af ​​tingnes internet bliver mere udbredt.

Tingenes internet er blot en af ​​en række nye tilgange, der vil give producenterne i hele landet for at samle smartere, 'real-time' analytics hvilket betyder at de kan se, hvordan og hvorfor deres fabrikker udfører. Men før producenter er i stand til at vedtage og tilpasse sig, skal de tage et nærmere kig på kvaliteten af ​​de it-systemer, de kører i øjeblikket.

Der er mange trykket som fabrikanterne skal være opmærksom på, når det kommer til ydeevne og styrken af ​​deres IT-systemer. Aldring aktiver og arv udskiftning er blandt de dyreste forhindringer, der ofte kræver udskiftning for at undgå uventede og unødvendig nedetid. Øget konkurrence kræver systemer, som giver producenterne kanten og evne til at operere hurtigere og øge produktiviteten. Med cyber trusler stigende over hele kloden, sikkerhed og robusthed er nu, mere end nogensinde, et centralt aspekt af IT-systemer.

Pas på - små ting betyder meget ...

At identificere disse potentielle problemer, før de bliver til mere alvorlige problemer, er meget vigtige, og der er en række fortællingsskilt, der kan hjælpe producenterne med at se de første tegn på et udvækst it-system. For eksempel, hvis omkostningerne ved vedligeholdelse og fortsat anvendelse af systemet bliver uoverkommelige, er det på tide at se på en erstatningsstruktur. På samme måde, som virksomheder vokser, så også mængden af ​​data, der genereres. Hvis systemer ikke er oprettet for at understøtte denne vækst, kan producenterne basere afgørende beslutningstagning på falske, ufuldstændige eller unøjagtige data.

Nøjagtige data er afgørende for at opnå en operationel intelligens og drive effektivitet.

Manglende evne til at tilpasse systemer er en yderligere indikation på, at det er på tide at revurdere it-bestemmelser. Dette kan identificeres af virksomheder, der bruger enorme mængder tid og penge, der integrerer data fra forskellige kilder og lige store ressourcer til systemvedligeholdelse. Det mest skadelige resultat af ufleksibilitet kan være, som virksomheden vokser og ekspanderer til nye markeder eller lancerer nye intervaller, den infrastruktur og det system, den bygger på, begrænser og holder den tilbage. Dagens producenter skal tilbyde deres kunder fleksibilitet. Mens nogle måske vil have et standardprodukt, vil andre kræve variationer, der er tilpasset bestemte markeder. Ældre systemer forhindrer ofte producenterne til at reagere fleksibelt på disse anmodninger, hvilket medfører tabte indtægtsmuligheder.

Som et selskab vokser, gør det også sin geografiske spredning. Åbning af internationale kontorer eller produktionssteder vil kun øge presset på eksisterende systemer. Disse kontorer eller websteder skal kunne kommunikere problemfrit. De vil alle producere deres egne data, men for at sikre, at den samlede forretning fungerer effektivt, har ingeniører og operatører adgang til al den information, der produceres. Hvis det korrekte system er på plads, oprettes datasiloer, hvor potentielt værdifulde data, der kan drive forretningsbeslutninger, simpelthen spildes.

Ofte den mest kostbare indikator for, at en producent er vokset sine it-systemer er, når det bliver i løbet afhængig af manuelle processer - processer, der, i en ideel situation, kunne systemet tage på sig selv. Det er meningen at drive effektiviteten ved at gøre automatisering processer let at implementere og øge produktionen standardisering. Men hvis systemet ikke udfører, eksisterende arbejdsbyrder vil blive tilføjet til gennem nødvendigheden for manuelt at kontrollere systemerne og rette eventuelle problemer.

Dette har sagt, få virksomheder har råd til en komplet renovering af deres it-systemer og infrastruktur, så nøglen til at levere den nødvendige forbedring er ved at styre de eksisterende arvsystemer. Dette kan opnås ved omhyggeligt at beskytte og bevare it-investeringer for at sikre, at de forbliver i drift og lever op til en høj standard så længe som muligt.

Gå ikke i panik, kan hjælp være ved hånden ...

Legacy systemer kan også migreres til ny håndterbar, skalerbar teknologi. Legacy IT system migration er processen med at overføre data eller programmer fra et computersystem, software applikation eller hjemmeside til en anden. Dette kan medføre fysisk systemmigrering, når gammel hardware ikke længere er i stand til at opfylde systemets behov, eller hvis den er blevet beskadiget. Det kan også tage form af software eller data-baseret migration, hvor filer, data, brugere og mange andre indstillinger overføres mellem systemer.

At sikre, at den rette viden og erfaring eksisterer inden for organisationer, kan sikre, at it-systemer maksimeres til at arbejde effektivt og levere den nødvendige support og service. Dette behøver dog ikke at betyde at ansætte en helt ny arbejdsstyrke af it-specialister. I virkeligheden betyder færdighedsforskellen inden for it-sektoren, at flere virksomheder vender sig til administrerede tjenester for at understøtte deres it-systemer. Det betyder, at en tredjepart kan bruges til at styre og overvåge it-systemer, så producenterne kan drage fordel af deres ekspertise og viden, samtidig med at det er roligt at systemer fungerer som forventet, og risikoen og nedetid reduceres.

At sikre, at fabrikker er sikre på grund af cyberstrusler, fungerer effektivt og producerer til en høj kvalitet, bør være højt på nogen producentens liste over prioriteter. Hvad der knytter disse separate problemer er, at de alle kan forbedres ved at sikre, at it-systemer er egnede til formål. Det er vigtigt, at det nu er tid for producenterne at gennemgå deres gulvinfrastruktur og hvilke muligheder der er tilgængelige for dem. Det kommer ned til et simpelt valg - bevare og beskytte eller modernisere.

Process Industry Informer

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.