← Tilbage til Indkapslinger, Racks & Cabinets kategori

I tider med usikkerhed får du mest ud af dine aktiver

gøre de fleste dine aktiver

af Karl Lycett, Rittal Storbritanniens produktchef for klimakontrol

Det er sikkert at sige, at der i øjeblikket er stor usikkerhed; noget, der føles ikke kun i Storbritannien, men i mange lande over hele verden.

Under disse omstændigheder er det bedste, som virksomheder kan gøre, at beskytte deres eksisterende aktiver. Det er grundlæggende vigtigt at sikre, at alle aktiver udføres optimalt i hele deres levetid og for en organisation at fortsætte sin rejse til øget effektivitet og pålidelighed, så den kan forblive konkurrencedygtig på et skiftende marked.

I industriområdet er en virksomheds livsnerven dens maskiner, og alle maskiner har kritiske komponenter som elektriske drev, motorer osv. Uden hvilken en meget dyr robotarm er intet andet end en meget udførlig statue, der samler støv. Så det er vigtigt, at elektrisk udstyr er anbragt inden for et beskyttende miljø for at sikre, at det fungerer fuldt ud.

Et beskyttende miljø har form af både højkvalitets kabinetter og korrekt foreskrevet klimaanlæg. De to elementer arbejder sammen for at beskytte dit udstyr fra følgende:

Høje temperaturer påvirker levetiden for udstyr

Forlængede høje interne temperaturer reducerer levetiden for dit udstyr. Dette vil betyde en øget chance for uplanlagte sammenbrud, øgede omkostninger og reduceret produktionsproduktion.

Desuden kan dit udstyr ikke fungere ved 100% output, når den maksimale driftstemperatur er overskredet, hvilket betyder, at du vil opleve en samlet reduktion i maskinens effektivitet og reduceret produktionsproduktion.

For at forhindre høje temperaturer nås inden i kabinettet, skal køleprodukter med korrekt størrelse installeres. Dette kan være fans og filtre, køleenheder eller luft-til-vand varmevekslere, afhængig af både den varme, der produceres af det elektriske udstyr og omgivelsestemperaturen i det omgivende miljø.

Lavtemperaturer kan også skade udstyr

Udstyret skal beskytte mod lave temperaturer så meget som høje. Om vinteren, når omgivende temperaturer falder, kan alt udstyr, der har været ledigt i weekenden, beskadiges, så snart det er tændt fra koldt.

Derudover kan motorer eller kompressorer opleve problemer, når olie indeholdt i forseglede systemer begynder at stige i viskositet. Dette kan beskadige pakningerne / komponenterne igen og forårsage fejl.

For at forhindre dette, skal du passe en kabinetvarme med korrekt størrelse inde i kabinettet. Når der tilsluttes en termostat, opretholder varmelegemet en acceptabel minimumstemperatur, der forhindrer skade på elektrisk udstyr, der forårsages, når minimumstemperaturen overskrides.

Kondensat udgør sikkerhedsrisiko

Kondensat kan være et reelt problem, når det dannes inden for kabinettet og på kritisk udstyr i omgivelser med høj luftfugtighed. Kondensat udgør en reel sikkerhedsrisiko for de elektriske enheder og kan forårsage katastrofale fejl, hvis de ikke er markeret.

Du kan bekæmpe dette problem ved at bruge en industriel kabinet af høj kvalitet med mindst en IP54-tætning for at forhindre, at fugtig luft hele tiden kommer ind i kabinettet. Dette kan kombineres med en køleenhed med en integreret kondensatfordamper; køleaggregatet virker som en luftfugter og fjerner overskydende kondensat fra lommens luft i det lukkede kabinet.

Støv, snavs og ætsende stoffer

Mange industrier lider af støvede eller beskidte omgivelser, hvilket kan påvirke elektrisk udstyr og dets optimale ydeevne. For eksempel:

  • Kulstofstøv i stål- eller fremstillingsindustrien
  • Gær- eller eddikeekstrakt i fødevare- og drikkevareindustrien
  • Saltvandsdamp i luften i en marine eller kystnære anvendelse

Ovenstående forureninger vil angribe ledninger og elektriske forbindelser i dit kabinet. Med tiden kan dette korrodere eller (værre) korte forbindelser, som igen kan forårsage overskydende varme og / eller en brand på panelet.

I stærkt forurenede miljøer er det bedste råd at bruge et køleprodukt, der ikke tillader, at snavset omgivende luft konstant kommer ind i kabinettet, så fans og filtre er et nej-nummer. Luft-til-luft-eller luft-til-vand varmevekslere og køleenheder er bedste løsninger afhængig af varmelastningen, da de kun behandler den lille lomme i indkapslingen, men de vil også reducere niveauet af forurenende stoffer, der kommer ind i plads.

Resumé

Enhver ændring eller omvæltning, der påvirker virksomhedens handelsmiljø, medfører udfordringer, men også muligheder. Tricket er altid at optimere din virksomhed til succes, hvilket reducerer omkostningerne, hvor det er muligt, samtidig med at produktiviteten og effektiviteten maksimeres.

Rittal kan give dig en gratis inspektion af dit nuværende køleudstyr uanset fabrikant, alder eller tilstand. Dette giver os mulighed for at rådgive dig om eventuelle anbefalede forbedringer og (kritisk) bekræfte, om du bruger det rigtige udstyr.

De langsigtede fordele ved at opretholde det beskyttende miljø og gøre det muligt for dit udstyr at udføre optimalt vil hjælpe din virksomhed til at blomstre.

Yderligere oplysninger på www.rittal.co.uk og www.friedhelm-loh-group.com eller på kvidrerittal_ltd.

Rittal Ltd

Vi leverer kabinetter, strømforsyning, klimakontrol, it-infrastruktur og software og service.

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.