← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Hvordan pulverproducenter kan maksimere gennemstrømning og effektivitet

Ultralydsscreeningssystemer

Ultrasonic screening systemer øger pulver gennemstrømning og effektivitet

Avid gymgoers og tid pressede ledere både har uden tvivl bemærket stigningen i pulverform fødevareprodukter i de seneste år. Mens de tilbyder en hurtig løsning for forbrugerne, kan produktionen af ​​disse produkter præsentere udfordringer til fødevareproducenter. Her Stephen Harding, administrerende direktør for materialestyring specialist Gough Engineering, forklarer, hvordan pulver fabrikanter kan maksimere gennemløb og effektivitet.

Fra protein shake pulver til produkter som Soylent og Huel, der lover et næringsmæssigt afbalanceret og letforbrugeligt måltid, er pulveriseret mad blevet populær i de seneste år. Disse produkter markedsføres ofte som hurtige ernæringsmæssige løsninger for travle individer eller dem, der søger en sundere livsstil, og for mange mennesker er de fremtidige fødevarer.

Dette har helt sikkert bidraget til populariteten af ​​pulvere. På markedet for sports ernæring fandt 2016-undersøgelsen fra fødevareanalytiker Mintel, at en ud af ti Briter indtog proteinpulver - med 24 procent af deltagerne interesserede i at tilføje pulveret til deres regelmæssige måltider for at øge proteinindtaget.

Selv store mærker er begyndt at lancere proteinberigede pulverformer af deres produkter, såsom Mars 'proteinpulverversioner af Mars, Snickers og Bounty, der blev lanceret tidligere i 2017.

På samme måde vokser efterspørgslen efter pulveriserede måltider. I 2015 solgte den pulverformede mejerifremstillingsproducent Huel tre gange inden for den første måned. Julian Hearn, firmaets grundlægger, udtalte, at populariteten "virkelig viste sig, at den britiske offentlighed er træt af at stresse over, hvordan man planlægger deres kost ... vi har fået mange kunder til at kommentere den tid, de sparer i deres dag."

Dette fokus på tidsbesparelse og effektivitet afspejler den generelle følelse af mange pulverfabrikanter. For proces- og produktionsingeniører i disse industrier er hovedfokuset at maksimere produktflow og forbedre gennemstrømningen for at holde virksomhederne i forkant af efterspørgslen på markedet.

Alligevel introducerer denne stigende popularitet af pulveriseret mad fødevareanlæg vedligeholdelsesingeniører til de udfordringer, der længe har eksisteret inden for lægemiddelindustrien og plastindustrien - nemlig det for blindslysende.

Fødevarepulverproduktionsanlæg vil omfatte en sigte eller skærm med en beskrivelse for at sikre, at granulerne, der udgør pulvere, har en passende størrelse. Afhængig af specifikationerne for den produkt, der fremstilles, varierer disse granulstørrelser fra 0.2mm til 4.0mm, og dette afspejles i det net, der anvendes til at skærmbillederne af disse produkter.

Pulver - især fødevareprodukter som pulveriseret mælk - slår imidlertid sammen sammen, hvilket fører til blokeringer i nettet. Selvom vedligeholdelsesingeniører måske ikke straks mærker sig, hvis et eller to huller er tilstoppede, bliver problemet værre, da pulveret uundgåeligt skaber flere blokeringer. Dette resulterer i en dybde i gennemstrømning og proces effektivitet, samt afbrydelser, mens ingeniører fjerner og rengør masken.

Heldigvis behøver planteforvaltere og produktionsingeniører ikke at genoverveje deres proces for at løse dette problem. Ved at investere i et ultralydsscreeningssystem til pulvere, som dem, der tilbydes af Gough Engineering, kan ingeniører forstyrre nettet nok til at forbedre strømmen.

Ultrasoniske screeningssystemer bruger højfrekvente vibrationer, som hurtigt ryster pulveret under screeningsprocessen, hvilket gør det muligt at lette eventuelle granulblokeringer gennem nettet i skærmen eller sigten. Disse systemer opererer på forskellige frekvenser, med dem, der leveres af Gough Engineering, der opererer op til 20,000 hertz, og kan eftermonteres i eksisterende systemer.

Forbrugerudviklingen for pulveriserede fødevarer er en bærende bekvemmelighed, og det er usandsynligt, at de snart vil dø ned. Ved at investere i det rigtige udstyr nu, vil fødevareproducenterne være i stand til effektivt at forberede sig på, hvad der kunne være fremtiden for mad.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.