← Tilbage til Process Control & Automation kategori

Finde den bedste partner til hygiejniske proceskontrolprojekter

processtyringsinfrastruktur

Præcisionskontrol af væsker og gasser er en opgave, der kræver teknisk viden og erfaring. Inden for dette område stiller hygiejneapplikationer som dem i medicinalindustrien og biotekindustrien endnu større krav til kontrolkomponenterne og den omgivende infrastruktur. Så når man påbegynder et hygiejnisk proceskontrolprojekt, er det afgørende for succes at finde den mest kvalificerede partner.

Ian Webster, Hygienisk Processing Field Segment Manager fra Bürkert UK, ser på de væsentlige attributter, der kræves af en ingeniørleverandør til at levere en vellykket installation.

Kontrolteknologi og komponentdesign ændrer sig konstant, introducerer nye funktioner og fordele, så det kan være en udfordring i sig selv at holde styr på de nyeste innovationer. Samtidig kræver applikationer inden for medicinalindustrien og biotekindustrien ofte en investering i pålidelighed og sikkerhed så meget som avanceret teknologi.

Design ressourcer

Designe, specificere og opbygge hygiejniske proceskontrolprojekter kræver meget specifik ekspertise og ressourcer; At bringe dem sammen snarest muligt vil betale betydelige udbytter på lang sigt.

For eksempel kræver mange proceskontrolprojekter en kombination af "off-the-shelf" komponenter og skræddersyede ventiler eller ventilblokke for at minimere tilslutninger og døde volumener. Alle processer kræver rengørings- eller steriliseringsprocedurer, som skal være så effektive som muligt for at maksimere linjens produktivitet.

Brug af damp- eller varmtvaskeprocesser kræver betydelige mængder energi, så innovative producenter har skabt produkter for at minimere energibehovet. Ved at reducere vægten og gøre komponenter mindre, kræves der mindre energi for at opnå de krævede temperaturer, og energiforbruget optimeres.

Når omfanget og specifikationen af ​​et projekt er blevet færdiggjort, kommer ind i detaljerne om, hvordan projektet skal leveres, hvor ekspertise virkelig betaler sig. Selv om det kan synes nemt at bestille alle ventiler, styrehoveder, sensorer og controllere fra de etablerede leverandører, er det ofte værd at udfordre denne status quo.

hygiejnisk processtyringsinfrastruktur

Reduktion af leadtime

Et af de faste punkter for disse projekter er førtid for de mere komplekse eller større ventiler. I nogle tilfælde kan denne faktor alene bestemme projektets varighed, eller i det mindste den tidligste starttid. Ved at arbejde tættere sammen med producenten er det muligt at etablere disse milepæle tidligere og arbejde for at minimere deres indvirkning.

Det næste aspekt at se på er spredningen af ​​indkøbsordrer og hvilke ressourcer der kræves til at designe, fremstille, installere og bestil projektet. Dette gælder ikke kun de eksterne leverandører, men også mængden af ​​intern support, der er nødvendig for at administrere og styre projektet.

Ved at reducere antallet af eksterne leverandører kan niveauet af interne ressourcer også minimeres. Ved at arbejde sammen med en producent, der tilbyder et omfattende sortiment af produkter såvel som tekniske ekspertise til hurtigt at udvikle skræddersyede produkter, er det muligt at installere et fuldt integreret projekt på kortere tid.

Denne tilgang giver også yderligere fordele, idet alle produkter arbejder sammen problemfrit, bruger de samme kommunikationsprotokoller og skal leveres på en koordineret måde.

Optimeret produktivitet

Kig på alternative konfigurationer vil ofte give nye indblik i design og layout af processtyringssystemer. For eksempel kan der, afhængigt af applikationen, skifte fra en centraliseret kontrolinfrastruktur, der bruger ventiløerne til et decentraliseret system, reducere installationstiden og give mere fleksibilitet i designet.

Desuden kan nye partnerskaber afsløre innovative produkter og teknologier, der forbedrer effektiviteten eller øger produktiviteten. Uden at udforske alternativerne risikerer virksomhederne at afslutte sig fra spændende nye udviklinger. Alternativet, der blot stoler på den "prøvede og testede" proces, kan føre til en stagnation af ideer.

På Bürkert stræber specialistkonstruktører og ingeniører løbende imod udfordringerne ved hygiejnisk procesautomatisering ved hjælp af den nyeste teknologi til at levere state-of-the-art løsninger, der fungerer i harmoni med eksisterende faciliteter. Omfattende industri viden og evnen til at levere skræddersyede komponenter til enhver skala af projekt, sætter standarden for industrien.

Kirsty Anderson
Bürkert Fluid Control Systems
Fluid Control Centre, 1 Bridge End, Cirencester, Gloucestershire, GL7 1QY, Storbritannien
Tel: + 44 (0) 1285 648761 Fax: + 44 (0) 1285 648721
Web: www.burkert.co.uk
E-mail: [Email protected]

Bürkert Fluid Control Systems

Fremstilling af procesudstyr. En af de få producenter til at levere løsninger til den komplette kontrolsløjfe.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.