← Tilbage til Indkapslinger, Racks & Cabinets kategori

Digitalt understøttet koblingsudstyr

digitalt understøttet koblingsudstyr

Af Paresh Kansara, Rittal's Product Manager for Industrial & Outdoor Enclosures

Hvad har amerikanske fodboldspillere og deres teams arbejde med fælles teknologi fra Rittal og Eplan?

Mere end du måske forventer.

Kort sagt, begge opererer på en "alt for en og en for alle" grundlag. Begge demonstrerer, hvordan koordinerede systemer, der knytter sammen, kan klare det uimaginerede potentiale.

Amerikansk fodbold er en kedelig blanding af hastighed, præcision og magt, hvor de enkelte spillere ubarmhjertigt skubber deres præstationer til grænsen og videre, alt for holdets gode.

Handling på marken er nu understøttet af digital teknologi, som f.eks. Opkaldsplaner på tabletter og live-data-analyse. Denne kombination af atleticism og taktik er blevet bevist, igen og igen for at optimere holdets præstationer både i system coaches succeser og fansens entusiasme.

Det er et samspil mellem kabineteknologi og software, som også kan ses som sammenligneligt med forholdet mellem Rittal og Eplan.

Når virksomheder planlægger og implementerer systemer i overensstemmelse med deres krav, skal de altid huske på det potentielle behov for fremtidige ændringer og betydningen af ​​omkostningseffektivitet. Rittal og Eplan udvikler løbende deres individuelle systemporteføljer og kombinerer derefter værdiforøgende processtrin i teknik, design, arbejde og produktion for at skabe en sømløs værdikæde.

Når det kommer til effektivitet, er det altid vigtigt at undersøge langsigtede processer - mange vigtige innovationer er blevet introduceret ved at bruge denne tilgang for at udvikle løsninger, der leverer mere.

Et specifikt eksempel er ledninger. Ledninger tegner sig for den største del af den samlede tid, der kræves for at opbygge et kabinet - omkring 50%.

Den konventionelle tilgang er at forberede hver ledning på forhånd, en proces, der indebærer at skære hver streng til længden, krympe den og mærke den, hvilket i gennemsnit tager mindre end to minutter at fuldføre pr. Streng.

eplan rittal værdikæde

Tænker fremover fremskynder ting op

Det er et job, der kan fremskyndes betydeligt, hvis de nødvendige forbindelser kan inddrages i planlægningsfasen med de ideelle ruter identificeret og de nødvendige ledningslængder også beregnet.

Den fysiske gennemførelse af alt, hvad der er blevet gennemtænkt, mens elektronikken blev designet - de funktionelt definerede elektriske forbindelser - kan planlægges i Eplan Pro Panel.

Thomas Weichsel, produktledelseschef hos Eplan, rådgiver, "Ved at sammenkæde teknik og produktion kan virksomheder skabe perfekt koordinerede kombinationer af software løsninger, systemteknologi, maskiner og tjenester."

Den merværdi, denne tilbud giver, er let at forstå. End-to-end-løsninger giver virksomhederne mulighed for at øge produktiviteten og effektiviteten på tværs af alle aspekter af produktfremstillingsprocessen og videre.

En elektriker har brug for fire og et halvt minut til at kopiere en elektrisk forbindelse vist på et kredsløbsdiagram i de faktiske komponenter i et kabinet. Bryde dette ned:

  • Lige under en tredjedel (31%) af den tid bruges til forberedende arbejde som læsning af ledningsskemaet og lokalisering af kilden og målet.
  • En anden 13% af tiden fortsætter med at forberede selve ledningen - trækker ud omtrent den rigtige rute og længde.
  • Den resterende 56% af tiden er optaget af den fysiske oprettelse af forbindelsen - skærer ledningen i længden, monterer kabelterminalenden, krymper den og installerer den.

"Oftere end ikke under ledningsprocessen vil elektrikere flette gennem hele ledningsskemaet flere gange for at sammenføje de oplysninger, de har brug for, og kød det ud, hvor det er nødvendigt" Weichsel påpeger.

Omkring en tredjedel af den samlede arbejdstid er således tabt ved læsning og fortolker dokumenterne korrekt.

Eplan Smart Wiring hjælpesystem er designet til at forenkle ledninger. Softwaren bruger en digital prototype til at give ledninger teknikere med al den information, de har brug for.

Det visualiserer tydeligt ledningsforløbet trin for trin - selv om det er nødvendigt med mobile enheder.

Weichsel forklarer, "Dette fører ledninger teknikere systematisk gennem deres liste over opgaver", hvilket klart gør den ellers meget komplekse proces af ledninger meget mere ligetil.

"Hvis du kan læse, kan du wire - der er ikke behov for klassiske kredsløbsdiagrammer længere" han rådgiver.

De fleste brugere overvejer stadig den klassiske ledningsplanlomme til at være go-to repository for al den information og dokumentation, der er nødvendig til service- og vedligeholdelsesarbejde, herunder udstyrslister, delelister, terminaldiagrammer og selvfølgelig en udskrift af kredsløbet diagram. Det ligner de play call sheets, som quarterbacks konsulterer under et amerikansk fodboldkamp.

Men det er indstillet til at ændre sig i fremtiden. Et centralt informationsstyringsredskab er bestemt til at tilbyde slutbrugere såvel som maskin- og anlægsoperatører, digital adgang til systemdokumentation. Denne mappe med digital ledningsplan kan give brugere adgang til de nødvendige adgangsrettigheder for at se alle relevante dokumenter.

Fordelene er klare - dokumentationen er sikker og centralt administreret, tilgængelig hele tiden og altid opdateret.

Klart identificeret på digital basis

Den digitale dokumentation er koblet til kabinettet med en unik, patenteret komponent QR kode, hvilket betyder, at alle Rittal kabinetter - fra VX25 store gulv stående kabinetter til de snart udgivne KX og AX små og kompakte kabinetter - deres komponenter og tilbehør bærer Et unikt mærkningssystem som dette, når de forlader anlægget. Koden sikrer, at Rittal kabinetter globalt kan identificeres tydeligt.

En app fra Rittal kan bruges til at scanne QR-koden for at få adgang til oplysninger om kabinetter eller ved at bruge Rittal Digital Information Management til at se Eplan-projektet for kabinettet eller maskinen.

Endvidere kan endda red-lining scenarier i service og vedligeholdelse kortlægges ved at linke op til Eplan eVIEW, den nye cloud-løsning fra Eplan.

Fuldt omfattende løsninger til optimering af processer i kabinetbygningen vil hjælpe brugerne med at gøre reelle fremskridt.

Det betyder kombineret hardware og software løsninger, produktrelaterede data og holistiske tjenester til procesintegration i hele kundens drift.

Hvis alle løsninger virkelig kommer sammen, er slutresultatet optimering - enten i kabinettet eller på fodboldbanen. Med andre ord, når hele holdet trækker sammen, kombinerer alles styrker og sætter de bedste mennesker i præcis de rigtige positioner, bliver det muligt at opnå topprestationer.

Yderligere oplysninger på www.rittal.co.uk og www.friedhelm-loh-group.com eller på kvidrerittal_ltd.

Rittal Ltd

Vi leverer kabinetter, strømforsyning, klimakontrol, it-infrastruktur og software og service.

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.