← Tilbage til Level Measurement & Control kategori

Omkostningseffektiv løsning FOR bulkmaterialer OVERSIGT MÅLING

Anvendelsen af ​​den nyeste berøringsfri scanning teknologi til et nyt sortiment af niveau målesystemer har resulteret i et gennembrud i at give en præcis, omkostningseffektiv løsning for bulk måling solid beholdning.

Den revolutionære 3D Volume Scanner System er tilgængelig fra niveau og flow specialister ALLISON ENGINEERING og er designet specielt for bulk-solid opgørelse måling applikationer, hvor der tegner sig for store mængder af fast materiale har traditionelt været stort set gætterier.

Dette nye system eliminerer problemerne forbundet med konventionelle 'punktniveau'-enheder, som kun måler afstanden til et enkelt punkt. Selv om dette kan være tilstrækkeligt til flydende anvendelser, er det ikke egnet til faste stoffer, hvor produktet er ujævnt. Allison Engineering's nye 3D Volume Scanner System er designet til at tage flere målinger af produktprofilen for at opbygge et tredimensionelt kort over bugten, siloen, fartøjet eller lageret. Baseret på den volumetriske måling og produkttætheden kan operatørerne identificere både den samlede varebeholdning og også produktprofilen.

Med disse oplysninger, som hidtil ikke har været tilgængelige, kan operatørerne reducere sikkerhedsniveauet, hvilket kan have en umiddelbar og gavnlig indvirkning på pengestrømmen. Systemet hjælper desuden med at identificere produktopbygningen, så operatørerne kan maksimere produktionseffektiviteten og generelt analyserer deres proces mere detaljeret.

Afslutningen af ​​ugens eller måneds lagerafvigelser, som også kan skabe betydelig friktion mellem økonomi- og driftsafdelinger, kan forstås bedre med mere præcis og realistisk lagermåling og 3D-billeddannelse.

Find ud af mere om disse 3D Volume Scannere, kontakt:

Allison Engineering,
Allison House, Cranes Farm Road, Basildon, Essex, Storbritannien

Tlf: 01268 52616
[Email protected] www.allison.co.uk

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via