← Tilbage til opvarmning, køling og tørring kategori

Talking Trash: Hvorfor damp kan være den skjulte perle af dit biomasse varmesystem

Træpiller producerer en brølende ild

Forestil dig at kunne bruge industriaffald til at opvarme en bygning. Forestil dig nu evnen til at bruge damp til at generere elektrisk energi. Affaldsprodukter er måske ikke det første, vi tænker på, når vi ser på magten, men da fremtiden for fossile brændstoffer er mere udbredt, kan damp og affald bare blive strømforsyningen til den fremtidige grønne økonomi.

I industriel opvarmning sitter kyllingbønder på en guldminde. Højt i nitrater og fosfor, er kyllingsaffald typisk blevet brugt som landbrugsgødning. Dette har dog med sine egne problemer, såsom vandforurening fra afrømning, samt transportomkostninger. Takket være udviklingen inden for teknologi, kyllingsaffald eller affald er nu brændstoffet de meget kyllinger, der skabte det. Tal om genbrug, genanvendelse, reducere.

"Biomasse er et vigtigt vækstområde for kommerciel industri," siger Angelo Giambrone, forretningsudviklingschef for Spirax Sarco UK. "Som pres fra regeringsorganer fortsætter med at montere, så er det også skub i retning af grønnere og mere bæredygtige brændstofkilder."

Biomasseindustrien har udviklet sig kraftigt i løbet af de sidste par år, og som teknologien går videre, er det også antallet af produkter, der kan brændes som brændsel til opvarmning.

"Biomasse, biobrændstoffer, anaerob fordøjelse - de alle omfatter begrebet at skabe energi fra bæredygtige kilder, som kan omfatte affaldsprodukter" Angelo siger. "Forbrændingsteknologi hjælper med at drive denne ændring, ligesom det er en stigende bevidsthed om fordelene ved at styre din egen brændstofkilde."

Den britiske regering har især interesseret sig for biomassepotentialet til at bidrage til Storbritanniens CO2-emissionsmål og har indført Renewable Heat Incentive (RHI) for at tilskynde flere virksomheder til at investere i biomassevarmesystemer.

"RHI blev først lanceret til boligområder i 2014 og er den første af sin art i verden" kommentarer Angelo.

"For kyllingbønder, for eksempel, er det som kirsebæret på toppen af ​​en allerede sød aftale. Ikke alene brænder de animalsk affald som en billig brændstofkilde, men de modtager også penge fra regeringen i form af kvartalsbetaling. "

RHI er åben for virksomheder og organisationer på tværs af England, Skotland og Wales, men som Angelo forklarer, er der et par forbehold.

"Du kan ikke holde en flishugl i baghaven og gøre krav på fordelene. Du skal kunne demonstrere, at biomasseinstallationen yder et gyldigt bidrag til dine energibehov. "

Web

Hvor passer damp ind i?
Det er godt og godt at have biomasse opvarmning en bygning, men hvorfor skulle du så brug for damp?

Angelo forklarer: "Industrier, der implementerer biomasse, har en fantastisk mulighed for at øge RHI, som de modtager, samtidig med at der produceres en lille mængde strøm til deres fabrik.

"Generering af damp i stedet for varmt vand i et biomassesystem gør det muligt at anvende den nyeste teknologi inden for elproduktion. Denne produktion af elektricitet fra et "vedvarende brændstof" giver brugerne mulighed for at fordoble en fordobling af deres RHI-fordele. Desuden kan du, når strømmen er genereret, konvertere dampen tilbage til det varme vand, du har brug for. "

I dag spiller damp en vital rolle i industrien fra hele verden, fra lægemidler til tøj, fødevareproduktion til sundhedspleje.

Angelo fortsætter: "Forbrændingsfremskridt og regeringsinitiativer har nu bragt hi-tech-verdenen af ​​damp til en helt ny gruppe brugere, der står til gavn på en stor måde.

"Du skal kun vende tilbage til kyllingbønderens eksempel for at se, hvilken forskel det kan gøre. De bruger animalsk affald (som de har i overflod) til at generere damp, der driver en turbine til at levere elektricitet, før de bliver genbrugt som varmt vand for at varme kyllingekoppen. Det er en win, win og win situation.

"Enhver industri kan drage fordel af dette. Tilsætning af damp til dit biomassesystem er en grønnere måde at gøre en god mulighed til i en uundgåelig en. "

For mere information, besøge her

Spirax Sarco

Spirax Sarco er en førende leverandør af damp- og termiske energiløsninger med hovedkontor i Storbritannien

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link