← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Tager vanskeligheden ud af API-procesfiltrering

farmaceutisk filtrering

Amazon Filters har valgt Making Pharmaceuticals ** Udstilling og konference 2019 for at fremvise sine nyeste filterhuse og mikrofiltreringsfilterpatroner, der anvendes til fremstilling af Active Pharmaceutical Ingredients (API), som er de væsentlige komponenter ved fremstilling af farmaceutiske produkter.


Det er kritisk, at API'er er fremstillet af højest mulig kvalitet for at sikre, at det endelige produkt opfylder specifikationen. Amazon Filters har stor erfaring med at levere produktive løsninger til de forskellige dele af API-produktionsprocessen, uanset om det er den oprindelige filtrering af rå kemikalier og opløsningsmidler, rensningen af ​​forbindelsen med brugen af ​​kulstof eller den fine kvalitetskontrol af det færdige produkt .

En typisk API-fremstillingsproces involverer anvendelse af stærkt ætsende kemikalier, såsom koncentrerede syrer, som stiller store krav til både filterhuset og de anvendte filterpatroner. Traditionelt specialiserede filterhuse som dem, der er fremstillet med en intern belægning eller fremstillet af eksotiske nikkellegeringer, er blevet anbefalet til API-fremstilling. Men ingen af ​​disse muligheder er ideelle. Belægninger er tilbøjelige til mekanisk skade, og nikkellegeringer har begrænset modstandsdygtighed mod korrosion af visse syrer og nogle andre kemikalier.

For at løse denne udfordring har Amazon Filters udviklet to proprietære filterhuse, der kan klare disse vanskelige applikationer. Et af filterhusene anvender tantalmetalaflejring, og det andet er blevet fremstillet med en hele PTFE-konstruktion. Begge disse specialfiltreringsbeholdere har i flere API-fremstillingsprocesapplikationer vist en betydelig modstand mod ætsende kemiske skader.

For mere aggressive API-fremstillingsprocesser, der involverer koncentreret syrer eller en høj temperatur, kan Amazon Filter-serien af ​​SupaPore-mikrofiltreringspatroner leveres i enten Halar- eller PTFE-materialer. Disse filtre er tilgængelige med ratings lige så fine som 0.1 μm og op til over 100 μm, så de passer til alle partikelkontrolapplikationer.

filterhuse

På baggrund af deres dybtgående viden og lang erfaring med farmaceutiske processer og applikationer vil teknisk personale være tilgængelig på Making Pharmaceuticals ** Stand 407 for at give råd om, hvilket filter og filtreringshus der er mest kompatibelt med blandingen af ​​forskellige kemikalier og opløsningsmidler, der anvendes i din API fremstillingsproces.

Amazon Filtre er fuldt fortrolig med US FDA og europæiske regulatoriske krav til design og anvendelse af filtreringsprodukter i nøglefaglige produktionsområder, herunder API-fremstilling, sterile produkter, supportværktøjer samt fremstilling af cremer og salver.

For yderligere information om effektive løsninger til API-procesfiltrering bedes du kontakte Amazon-filtre på + 44-1276-670600 / [Email protected] / www.amazonfilters.com

** Udstilling og konference for fremstilling af lægemidler finder sted på Ricoh Arena, Coventry, UK fra april 30 - 1st May 2019

Amazon Filters Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link