← Tilbage til opvarmning, køling og tørring kategori

Fabrikanten af ​​Swindon-baserede forbrændingsudstyr, GP Burners, har lanceret sit FACILE-sortiment af fuldautomatiske brændere

PR_GPB26_IMG

Fabrikanten af ​​Swindon-baserede forbrændingsudstyr, GP Burners, har lanceret sit FACILE-sortiment af fuldautomatiske brændere. Virksomheden hævder, at de nye state-of-the-art modeller er de første selvregulerende brændere til industrielle og kommercielle forbrændingsanvendelser. De patenterede FACILE-brændere har innovativ og smart teknologi, der giver nem betjening, hurtigere idriftsættelse, optimal ydelse, energieffektivitet og reducerede emissioner.

FACILE brændere indstiller selvstændigt og automatisk planteparametre som temperatur, tryk og kedelkraft samt reagerer på omgivende variabler, herunder højde og klima. Systemet genkender og tilpasser alle typer kedler og processer for optimal ydelse. Disse egenskaber forenkler installationen og reducerer ibrugtagningstiden dramatisk, sammenlignet med konventionelle brændere. I de sjældne tilfælde, hvor operatørintervention er påkrævet, har FACILE-enheder en brugervenlig LCD-controller.

Under drift har FACILE-brændere en proaktiv og selvregulerende massestrømsfølerfunktion, der automatisk justerer brændstof og luftstrøm. Tændingspunktet er brænderbestemt og reguleret for at sikre optimal tænding. Disse funktioner hjælper med at sikre en sikker drift, optimal forbrænding og reduceret energiforbrug.

For yderligere information kontakt venligst GP Burners (CIB) Limited, på:

+ 44 (0) 1793 709050
[Email protected]
www.gpburners.co.uk

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

1 Kommentar

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link