← Tilbage til Machine & Electrical Safety Systems kategori

StuvEx opnår ATEX Certification for Safe Ground-tankvandsjord

StuvEx opnår ATEX-certificering for Sikker Ground tankbil jordsystem

Den eksplosive karakter af produkter i pulverform er velkendt og veldokumenteret. Men en risiko for, at der ofte overses, er statisk elektricitet oprustning i tankbiler. StuvEx, der har en fremragende, verdensomspændende ry for deres sikringssystemer eksplosion, har opnået ATEX-certificering for Sikker Ground, en helt ny kapacitiv tankskib jordingsanlæg.

Safe Ground er nem at installere og bruge og kræver ikke opsætning eller kalibrering. Den leveres som et kit bestående af en styreenhed og relevante inter-lock kabler og klemmer. StuvEx ingeniører satte sig for at gøre systemet så enkelt som muligt. Skærmen har en letlæselig visuel indikator - et grønt lys indikerer, at tankskibet er jordet korrekt; mens rødt advarer om, at det ikke er det. Der er tilvejebragt en relækontakt for at forhindre transportprocessen i at fungere, uden at trucken jordes korrekt.

I fortiden, har kapacitive jordingsanlæg haft problemer opererer korrekt i salt dækket af sne og is. Sikker Ground kan over-ride den kapacitive jord overvågning med en bypass-switch.
There are two versions of Safe Ground available; IP 65 (Zone 22) and EX (Zones 1/2/ 21 & 22) There are also various extras available to provide additional security including a valve fitted to the silo inlet pipe which is electronically linked to Safe Ground. The valve will not be activated without a green light.

For mere information om Safe Ground vores hjemmeside er www.stuvex.com eller E-mail [Email protected] eller telefon på 01932 571303.

Process Industry Informer

Bed om mere information om denne nyhed / produkt artiklen

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.