← Tilbage til Machine & Electrical Safety Systems kategori

StuvEx opnår ATEX Certification for Safe Ground-tankvandsjord

StuvEx opnår ATEX-certificering for Sikker Ground tankbil jordsystem

Den eksplosive karakter af produkter i pulverform er velkendt og veldokumenteret. Men en risiko for, at der ofte overses, er statisk elektricitet oprustning i tankbiler. StuvEx, der har en fremragende, verdensomspændende ry for deres sikringssystemer eksplosion, har opnået ATEX-certificering for Sikker Ground, en helt ny kapacitiv tankskib jordingsanlæg.

Safe Ground er nem at installere og bruge og kræver ikke opsætning eller kalibrering. Den leveres som et kit bestående af en styreenhed og relevante inter-lock kabler og klemmer. StuvEx ingeniører satte sig for at gøre systemet så enkelt som muligt. Skærmen har en letlæselig visuel indikator - et grønt lys indikerer, at tankskibet er jordet korrekt; mens rødt advarer om, at det ikke er det. Der er tilvejebragt en relækontakt for at forhindre transportprocessen i at fungere, uden at trucken jordes korrekt.

Tidligere har kapacitive jordingssystemer haft problemer med at fungere korrekt i saltbelagt sne og is. Safe Ground kan override den kapacitive jordovervågning med en bypass-switch.
Der er to versioner af Safe Ground til rådighed; IP 65 (Zone 22) og EX (Zones 1 / 2 / 21 & 22) Der er også forskellige ekstraudstyr til rådighed for at give ekstra sikkerhed, herunder en ventil monteret på siloindløbsrøret, der er elektronisk forbundet med Safe Ground. Ventilen aktiveres ikke uden grønt lys.

For mere information om Safe Ground vores hjemmeside er www.stuvex.com eller E-mail [Email protected] eller telefon på 01932 571303.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.