← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Stærk vækst for pumpeindustrieleder drevet af succes på tværs af nøglemarkeder

watson marlow væsketeknologi gruppe vækst

Salgsresultater drev øget overskud

I den nyligt offentliggjorte 2018 årsrapport, Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG), et Spirax-Sarco Engineering Company, rapporterede et godt salg på over £ 265 mio. Drevet af den fortsatte vækst i nøgleindustrien samt aggressiv oversøisk ekspansion.

En betydelig del af virksomheden, c.40% af salget, er med medicinalindustrien og bioteknologibranchen, som fortsat var stor, støttet af rekordniveauer af investeringer. Salget af BioPure, Aflex, FlowSmart og Watson-Marlow Tubing-mærkerne har især bidraget kraftigt til væksten. OEM-medicinsk udstyr / klinisk diagnostik samt fødevare- og drikkevareindustrien, to andre vigtige markeder til selskabet, forblev også robuste.

Watson-Marlows geografiske ekspansion fortsatte i 2018 med en direkte salgstilsted installeret på Filippinerne og et firma etableret der, der vil begynde at handle i 2019, samt et nyt selskab, der begyndte at handle i UAE. Dette samt udvidelsen i USA, Korea og Sydafrika har alle medvirket til at drive en betydelig salgs- og resultatvækst.

Finansielle højdepunkter

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) rapporterede organisk vækst af 9% i 2018, delvist opvejet af udveksling af 2%, der leverede salg af £ 265.2 millioner. Selskabet steg det justerede driftsresultat med 11% og dets lovmæssige driftsresultat fra £ 74.8 millioner i 2017 til £ 77.5 mio. Udsigt Spirax-Sarcos årsrapport for detaljerede tal.

Om Watson Marlow

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG), en Spirax-Sarco Engineering Company (LSE: SPX, FTSE 100), er en prisbelønnet, global leder inden for fluid management-teknologi, og i mere end 60-år har der udviklet komponenter og systemer til kunder inden for en lang række farmaceutiske og industrielle markeder. WMFTG omfatter ti etablerede mærker, hver med deres eget ekspertiseområde, og tilbyder kunderne en uovertruffen bredde af løsninger til deres fluid management applikationer.

Planer for 2019 og videre

På baggrund af denne succes har Selskabet for nylig investeret £ 20m i en ny fabrik til en af ​​sine britiske baserede mærker, Aflex Hose. Det forventer, at op til 200 nye job vil blive skabt som følge af den nye udvikling i løbet af de næste 10 år hvilket viser et klart engagement i at styrke den britiske økonomi i denne tid med politisk usikkerhed. Watson-Marlow er dedikeret til at støtte britiske ingeniør- og fremstillingssektorer, og i år fejrer sit 50th årsdag på hovedkontoret i Falmouth, Cornwall.

Markedsdriverne i Watson-Marlow Fluid Technology Group er nøgleindustrier, farmaceutiske og bioteknologiske samt mad og drikkevarer, medicinsk udstyr / kliniske diagnostiske OEM'er og miljø. Alle forbliver stærke. Dette positionerer selskabet godt for fortsat vækst med yderligere udvidelse i Sydeuropa og Latinamerika planlagt for dette år.

Præsident for Watson-Marlow Fluid Technology Group, Jay Whalen: "Vi er meget glade for at rapportere om stærk organisk salg og resultatvækst i 2018. Watson-Marlow's fluid management ekspertise omdanner vores kunders produktionsprocesser inden for bioteknologi, farmaceutisk industri, industri, bilindustrien, minedrift, mad og drikkevarer, originaludstyrsindustrien og medicinsk udstyr / kliniske diagnostiske industrier. Vores strategiske investeringer i vores direkte salgsstyrke, geografisk ekspansion, markedsledende ny produktinnovation og produktionseffektivitet, for blot at nævne nogle få, vil sætte os i stand til at bygge videre på denne succes i 2019 og videre. "

Læs mere på www.wmftg.com eller @WMFTG_news eller visning Spirax-Sarcos årsrapport for en fuldstændig sammenfatning af koncernens 2018 tal.

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link